Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Zit de sleur er in? 7 tips voor effectievere en krachtigere meetings!

Zit de sleur er in? 7 tips voor effectievere en krachtigere meetings!

Het is vrijdagochtend. Niet alleen het weekend staat voor de deur, maar ook de meeting van 9u. Drie deelnemers hebben alvast plaatsgenomen aan tafel. De andere acht collega's tanken hun tas koffie bij, kiezen voor een sanitaire stop, beantwoorden nog snel een inkomende oproep of een belangrijke e-mail. Met ruim tien minuten vertraging wordt de meeting geopend met een ochtendgroet van onze voorzitter. De klok tikt intussen dertig minuten verder en we belanden in een stevig gesprek over... ja, waarover...

Lees meer

SBS wint Trends Gazellen 2016

SBS wint Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen 2016: SBS Skill BuilderS wint bij de middelgrote bedrijven

Klik HIER om het artikel te lezen

 

Lees meer

Turning tables: vragen waarmee je scoort tijdens een jobinterview

Turning tables: vragen waarmee je scoort tijdens een jobinterview

Hoe kan je de rekruteerder, tijdens een sollicitatiegesprek, overtuigen dat jij de geknipte persoon bent voor de job? Hoe kan je je onderscheiden van de andere kandidaten? Verrassend genoeg doe je dit niet alleen door een goed antwoord te geven op de gestelde vragen, maar ook door zelf sterke of scherpe vragen te stellen. Onze coaches vertellen jou met welke inzichtelijke vragen jij je motivatie en interesse extra kan benadrukken en hoe je meer informatie kan inwinnen over de job...

Lees meer

Een nieuwe LinkedIn connectie? Zo start je een conversatie!

Een nieuwe LinkedIn connectie? Zo start je een conversatie!

Sociale media spelen een belangrijke rol in de hedendaagse jobsearch en zelfs 80% van de recruiters gebruikt LinkedIn om geschikte kandidaten te scoren. Ben je werkzoekend of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan kan LinkedIn jou zeker helpen om jouw professioneel netwerk uit te breiden. Maar hoe connecteer je met een potentiële werkgever? Hoe neem jij het initiatief? Hoe start je een conversatie met een interessant contact? Onze coaches geven jou tips om via LinkedIn de dialoog aan te gaan!

Lees meer