Bekijk ons filmpje

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Digitalisering en jouw job

Digitalisering en jouw job

Bereid je voor op cobotisering

25 procent van de Vlaamse werkgevers vindt bijleren nog altijd geen prioriteit, ook al gaat de digitale transitie verder. Op onze HR Summit werden de puntjes op de i gezet over digitalisering en jouw job van morgen. Sprekers waren onder meer de CEO van Ericsson Belux Saskia Van Uffelen en VDAB-directeur Fons Leroy: "Werk aan nieuwe vaardigheden, je hebt ze nodig."

Lees hier het volledige artikel dat verscheen in De Standaard.

Lees meer

HR moet in strategische driehoek

HR moet in strategische driehoek

Digitalisering is vandaag tegelijk een uitdaging en opportuniteit voor een HR-afdeling. HR verdient een strategische rol in de organisatie, vindt Yves Slachmuylders, partner bij McKinsey. Het zijn enkele speerpunten van zijn keynote op de SBS HR Summit, die op dinsdag 3 oktober voor het zesde jaar op rij plaatsvond.

Lees meer

Re-integratie

Re-integratie

De nieuwe wet Peeters “ wendbaar, werkbaar werk” brengt heel wat veranderingen met zich mee op de arbeidsmarkt, onder meer de re-integratie van langdurig zieke medewerkers.

Lees meer

5 gouden sollicitatietips

5 gouden sollicitatietips

Lees hier de 5 gouden solliciatietips van onze collega Hilde Cooman, outplacement specialist:

1. Begin je brief niet alleen met de reden waarom je de vacature interessant vindt, maar vertel je toekomstige werkgever vooral waarom je geïnteresseerd bent in het bedrijf.Ga hun bedrijfscultuur na en neem hun krachtige woorden mee in de rest van je brief. Daarmee trek je de werkgevers onmiddellijk mee in je verhaal.

Lees meer