Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Beste Wensen

Beste Wensen

De Skill BuilderS wensen u graag een gezond, authentiek jaar toe vol gedrevenheid en passie!

Op ons kerstfeest, maakten we even tijd om deze boodschap wat extra kracht & glinstering te geven. Wij staan alvast met een pak enthousiasme klaar voor u.

Lees meer

Christmas Tale

Christmas Tale

"De eerste keer dat ik Lena* zag, herinner ik mij nog goed. Ze droeg een zwarte trui met oortjes aan de kap en make up die niemand zou staan maar haar wonderlijk genoeg paste. Ze was een schoolverlater en zoekende. Zoekende naar welke job bij haar past, waar ze goed in is en bovenal wie ze eigenlijk is. Doorheen de begeleiding vertrouwde ze mij zaken toe. Dat ze bijvoorbeeld gek is op muziek, dat ze verliefd is op haar beste...

Lees meer

Opzegtijd presteren na het ontslag: "Kijk uit naar de toekomst!"

Opzegtijd presteren na het ontslag:

Als je na een ontslag nog opzegtijd moet presteren, is dat niet altijd gemakkelijk. Areta Lombary van SBS Skill BuilderS legt uit waarom je er alles aan moet doen om je werk degelijk te blijven doen tijdens die periode.

"Je opzegtijd presteren is niet altijd evident. Dit hangt natuurlijk af van de sfeer op de werkvloer en je verhouding met je werkgever. Daarbij is de ene opzegtijd langer dan de andere", vertelt Lombary. "Je moet sowieso proberen je werk degelijk...

Lees meer

Onderneming met een hart

Onderneming met een hart

Met trots kondigen we aan dat we de erkenning "Onderneming met een hart" in ontvangst mochten nemen. Dat betekent dat meer dan 10% van onze medewerkers bloed gingen geven. Bedankt aan alle Skill BuilderS!

#Bloedgevendoetleven

Deze erkenning dragen wij op aan onze dappere collega Annelies Mertens!

Lees meer