Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

 

Onze kracht

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op 31 plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

 

Ook voor u

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.

Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Gezocht:Assessment Psycholoog

Gezocht:Assessment Psycholoog

Functiebeschrijving

In deze veelzijdige functie richt je je op het eerste vlak op de brede leefwereld van assessment- en development centers.  Je neemt hierbij diverse onderdelen voor je rekening: vanaf de inventaris van de behoeftes en advies tot opmaak van de competentiegrid, het samenstellen van de testbatterijen, de opmaak en het afnemen van de assessment rollenspelen, het criterium gericht interview en de competentiegerichte beoordeling tot het uitschrijven van het assessment rapport en het geven...

Lees meer

Project Cappuccino

Project Cappuccino
Het project Cappuccino is een samenwerking tussen VDAB, CVO Cervo-Go Volwassenenonderwijs, CVO Westhoek-Westkust en SBS Skill BuilderS.

 

Artikel verschenen in het Nieuwsblad op 19/6/2015

 

Lees meer

Outplacement begeleiding FORD

Outplacement begeleiding FORD

Video reportage gebracht door TVL - ex-Ford medewekers wapenen zich voor de arbeidsmarkt dankzij outplacementbegeleiding.

Lees meer

WIJ-Werkinleving voor Jongeren!

SBS SKILL BUILDERS BEGELEIDT 3487 JONGEREN NAAR WERK IN REGIO ANTWERPEN, LIMBURG, GENT, WAAS &DENDER, KEMPEN, HALLE-VILVOORDE, ZUID-OOST VLAANDEREN

Op 1 juni 2015 gaat het ESF-project WIJ 2 van start waarin SBS Skill BuilderS 3487 jongeren naar werk begeleidt in de regio's Antwerpen, Limburg, Gent, Waas &Dender, Kempen, Halle-Vilvoorde, Zuid-Oost Vlaanderen.

In totaal zullen 15 projecten in Vlaanderen een totaal van 6242 ongekwalificeerde jongeren een sterke oriëntering aanbieden. Het actieplan dat wordt opgemaakt, vormt de basis voor een verdere begeleiding op...

Lees meer