Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

5 gouden sollicitatietips

5 gouden sollicitatietips

Lees hier de 5 gouden solliciatietips van onze collega Hilde Cooman, outplacement specialist:

1. Begin je brief niet alleen met de reden waarom je de vacature interessant vindt, maar vertel je toekomstige werkgever vooral waarom je geïnteresseerd bent in het bedrijf.Ga hun bedrijfscultuur na en neem hun krachtige woorden mee in de rest van je brief. Daarmee trek je de werkgevers onmiddellijk mee in je verhaal.

Lees meer

Jobbeurs Veurne

Jobbeurs Veurne

Na de succesvolle eerste editie van de jobbeurs vorig jaar, met meer dan 1.000 bezoekers, organiseren Veurne@Work en Stadsbestuur Veurne samen met partners VDAB, Unizo en Voka een tweede editie van de Jobbeurs op dinsdag 7 maart 2017.

Ook wij zijn aanwezig, kom dus zeker langs op onze stand!
Bekijk hier de affiche.

Lees meer

Reply's uit de arbeidsmarkt

Reply's uit de arbeidsmarkt

Blog en wederblog... Woord en wederwoord... Een plejade aan gastbloggers en -blogsters van divers pluimage spart met Fons Leroy over thema's die de arbeidsmarkt van vandaag en morgen beroeren. De blogs vertrekken vaak van een voorval, studie, uitspraak of ontmoeting in een bepaalde context of een bepaald tijdsgewricht. De aanleiding voor de blog is dan ook tijdsgebonden. Het onderwerp zelf is - helaas - niet van voorbijgaande aard, maar heeft betrekking op vastgeroeste vooroordelen,...

Lees meer

Work Action Hero

Work Action Hero

Geweldig nieuws ontvangen: we zijn 1 van de winnaars van de Work Action Hero met ons event "The Voice".

Tijdens dit event krijgen al onze kandidaten één minuut de tijd om 4 uitzendconsulenten te overtuigen met hun Elevator Pitch. Overtuigt de kandidaat de consulent, dan drukt deze op een knop binnen de minuut en draait de stoel om. Daarna volgt er een uitgebreide kennismaking met de...

Lees meer