Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Nieuw elan voor je loopbaan

Nieuw elan voor je loopbaan

Outplacementbureaus, die ontslagen werknemers begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe job, schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Sarah Callens, outplacementcoach bij SBS Skill BuilderS, verklaart hoe dat komt.

"In het grillige economische klimaat van vandaag komen competente werknemers plots zonder werk te zitten. Mensen die tien, twintig, dertig jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever en dan opnieuw moeten solliciteren. Het is voor hen niet eenvoudig om te concurreren met jonge, flexibele werknemers in een erg veeleisende arbeidsmarkt. Begeleiding hierbij is broodnodig, zowel op praktisch...

Lees meer

The Voice als jobdate

The Voice als jobdate

Tijdens de zangwedstrijd The Voice van Vlaanderen trekken kandidaten alle stemregisters open om de juryleden te overtuigen, die met hun rug naar de kandidaten toe zitten. Pas als een jurylid de would-be wereldster goed genoeg vindt, duwt die op een knop waardoor de stoel een halve slag draait om oog in oog te staan met de kandidaat. Een leuk idee voor een jobdate.

Dat vonden ze alvast bij HR-dienstverlener SBS Skill BuilderS. "Een nieuwigheidje, bedoeld om laaggeschoolde werkzoekenden in een...

Lees meer

Vrijheid in werkuren

Vrijheid in werkuren

Hr-dienstverlener SBS Skill BuilderS uit Aalst-Nieuwerkerken werd in maart verkozen tot Trends Gazelle 2016: dé prijs voor sterke groeiers. In oktober bestaat het bedrijf dertig jaar. "Al bij al blijven we nogal onder de radar", zegt managing director Jens Van Mol.

Ook al hebben we nu 200 medewerkers en blijven we groeien: onze naam doet niet altijd meteen een belletje rinkelen. We zijn géén uitzend- en selectiekantoor of sociaal secretariaat. We zijn op de eerste plaats talentontwikkelaars en -begeleiders. We...

Lees meer

SBS wint Trends Gazellen 2016

SBS wint Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen 2016: SBS Skill BuilderS wint bij de middelgrote bedrijven

In tijden dat organisaties loopbaanbegeleiding meer en meer uitbesteden slaagde Skill BuilderS (SBS) uit Aalst er in tien jaar in uit te groeien tot een hr-bedrijf van formaat. "Wat we vertellen, hebben we zelf ook meegemaakt", zegt Steven Van Mol (46), die samen met zijn broer Jens (48) het bedrijf leidt.

Lees meer