Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Onderneming met een hart

Onderneming met een hart

Met trots kondigen we aan dat we de erkenning "Onderneming met een hart" in ontvangst mochten nemen. Dat betekent dat meer dan 10% van onze medewerkers bloed gingen geven. Bedankt aan alle Skill BuilderS!

#Bloedgevendoetleven

Deze erkenning dragen wij op aan onze dappere collega Annelies Mertens!

Lees meer

Wat doet het ESF?

ESF investeert in vernieuwende projecten. Samen zorgen we dat mensen op de arbeidsmarkt goede kansen zouden hebben.

Eén van de projecten is het WIJ project. Dit project richt zich op jongeren tussen 18 en 25 jaar zonder diploma.

Lees meer

Bouwen op talent

Bouwen op talent

SBS Skill Builders groeit explosief in 30 jaar

Mater familias Ann Bertin richtte het op, zonen Jens en Steven Van Mol namen de fakkel over. Van outplacement over assessment tot loopbaancoaching op maat, dertig jaar later is familiebedrijf SBS Skill Builders van vele markten thuis. Grootste gemene deler? De mens en zijn (verborgen) talent.

In de eetzaal van het hoofdkantoor van SBS Skill Builders in Nieuwerkerken poseren Jens en Steven voor de fotograaf. Achter hen prijkt een levensgrote foto met kinderen van medewerkers die speels een...

Lees meer

SBS wint Trends Gazellen 2016

SBS wint Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen 2016: SBS Skill BuilderS wint bij de middelgrote bedrijven

In tijden dat organisaties loopbaanbegeleiding meer en meer uitbesteden slaagde Skill BuilderS (SBS) uit Aalst er in tien jaar in uit te groeien tot een hr-bedrijf van formaat. "Wat we vertellen, hebben we zelf ook meegemaakt", zegt Steven Van Mol (46), die samen met zijn broer Jens (48) het bedrijf leidt.

Lees meer