Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

 

Onze kracht

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op 31 plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

 

Ook voor u

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.

Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Word succesvoller in je jobzoektocht - (Y)our future helpt je

Op 21 november 2015 vindt de tweede editie van (Y)our Future plaats in Gent: 200 jonge werkzoekenden zijn welkom om bij te leren, te netwerken, en zich te laten inspireren.

Wat mag je verwachten:

Inspirerende keynotes, Leerrijke workshops, CV-assessments door HR-managers uit bedrijven en selectiebureaus die dagelijks in de praktijk staan en een mooi moment om te netwerken!

Wij organiseren 2 workshops:

1. Loopbaanbegeleiding:

We spenderen met z'n allen gemiddeld 90.000 uur van het ons leven aan werken...
Reden...

Lees meer

Gezocht: internal sales medewerker

Gezocht: internal sales medewerker

Als bloeiende onderneming - gespecialiseerd in het vinden, ontwikkelen en koesteren van talent - zijn we actief op zoek naar een wakkere (internal) sales medewerker (m/v)

Lees meer

Outplacement begeleiding FORD

Outplacement begeleiding FORD

Video reportage gebracht door TVL - ex-Ford medewekers wapenen zich voor de arbeidsmarkt dankzij outplacementbegeleiding.

Lees meer

WIJ-Werkinleving voor Jongeren!

SBS SKILL BUILDERS BEGELEIDT 3487 JONGEREN NAAR WERK IN REGIO ANTWERPEN, LIMBURG, GENT, WAAS &DENDER, KEMPEN, HALLE-VILVOORDE, ZUID-OOST VLAANDEREN

Op 1 juni 2015 gaat het ESF-project WIJ 2 van start waarin SBS Skill BuilderS 3487 jongeren naar werk begeleidt in de regio's Antwerpen, Limburg, Gent, Waas &Dender, Kempen, Halle-Vilvoorde, Zuid-Oost Vlaanderen.

In totaal zullen 15 projecten in Vlaanderen een totaal van 6242 ongekwalificeerde jongeren een sterke oriëntering aanbieden. Het actieplan dat wordt opgemaakt, vormt de basis voor een verdere begeleiding op...

Lees meer