Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

 

Onze kracht

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op 31 plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

 

Ook voor u

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.

Onze diensten


Nieuws & Evenementen

WEDSTRIJD: WIN FILMTICKETS dankzij Avanti Loopbaanbegeleiding

WEDSTRIJD: WIN FILMTICKETS dankzij Avanti Loopbaanbegeleiding

 

Na een lange werkdag kan je wel wat ontspanning gebruiken. Vertel ons waarom jij een avondje ontspanning verdient en ga gratis naar de film dankzij Avanti Loopbaanbegeleiding. Er zijn 30 duotickets te winnen!

Wat moet je doen om kans te maken op een duo filmticket?

De leukste reacties krijgen een...

Lees meer

HR Excellence Awards

HR Excellence Awards

SBS Skill BuilderS is genomineerd voor de HR Excellence Awards in de categorie 'Best Career Transition & Outplacement Company'.

De HR Excellence Awards huldigen de HR-dienstverleners die uitblinken op vlak van innovatie, dienstverlening en toegevoegde waarde voor hun klanten.

De laureaten zullen bekend gemaakt worden op 19 november 2015 tijdens een officiële ceremonie.

Meer info vindt u op www.hrexcellenceawards.be.

Lees meer

Haal de knoop uit uw loopbaan

Haal de knoop uit uw loopbaan

Artikel verschenen op 10/10/2015 in DE TIJD.

Door Erika Racquet

'Er wringt iets in mijn job, maar ik kan er moeilijk de vinger op leggen.' Of: 'Ik moet nog twintig jaar werken, zou ik niets eens van werk veranderen?' Ruim 22.000 mensen klopten de voorbije twee jaar met hun loopbaanvragen aan bij professionele begeleiders. Dat kan voor een prikje met loopbaancheques. Iets voor u?

Een hoge werkdruk, het gevoel dat een burn-out dreigt, heimwee naar de tijd dat je vrolijk...

Lees meer

Word succesvoller in je jobzoektocht - (Y)our future helpt je

Op 21 november 2015 vindt de tweede editie van (Y)our Future plaats in Gent: 200 jonge werkzoekenden zijn welkom om bij te leren, te netwerken, en zich te laten inspireren.

Wat mag je verwachten:

Inspirerende keynotes, Leerrijke workshops, CV-assessments door HR-managers uit bedrijven en selectiebureaus die dagelijks in de praktijk staan en een mooi moment om te netwerken!

Wij organiseren 2 workshops:

1. Loopbaanbegeleiding:

We spenderen met z'n allen gemiddeld 90.000 uur van het ons leven aan werken...
Reden...

Lees meer