Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Speeddaten voor bedrijven

Kan uw bedrijf nog extra werkkrachten gebruiken?

Kom dan zeker naar ons speeddating event op 21 augustus. We nodigen u graag uit voor een ontmoeting met 14 gemotiveerde 45 plussers met verschillende profielen qua kennis en ervaring. Dankzij deze manier van networking vindt u misschien wel de ideale kandidaat voor uw bedrijf!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een verwelkomingsontbijt bieden we u de gelegenheid om in 14 speeddates, 14 verschillende profielen te ontdekken. Dit...

Lees meer

Gezocht:Assessment Psycholoog

Gezocht:Assessment Psycholoog

Functiebeschrijving

In deze veelzijdige functie richt je je op het eerste vlak op de brede leefwereld van assessment- en development centers.  Je neemt hierbij diverse onderdelen voor je rekening: vanaf de inventaris van de behoeftes en advies tot opmaak van de competentiegrid, het samenstellen van de testbatterijen, de opmaak en het afnemen van de assessment rollenspelen, het criterium gericht interview en de competentiegerichte beoordeling tot het uitschrijven van het assessment rapport en het geven...

Lees meer

Project Cappuccino

Project Cappuccino
Het project Cappuccino is een samenwerking tussen VDAB, CVO Cervo-Go Volwassenenonderwijs, CVO Westhoek-Westkust en SBS Skill BuilderS.

 

Artikel verschenen in het Nieuwsblad op 19/6/2015

 

Lees meer

Outplacement begeleiding FORD

Outplacement begeleiding FORD

Video reportage gebracht door TVL - ex-Ford medewekers wapenen zich voor de arbeidsmarkt dankzij outplacementbegeleiding.

Lees meer