Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Bedrijfswagen: Do or Don't?

Bedrijfswagen: Do or Don't?

Vanuit sommige politieke hoeken en media liggen bedrijfswagens onder vuur. Maar kunnen we ze wel missen en is er een alternatief? Voka legde de vraag voor aan fleetmanagers Pieter Sander (Alpro), Carl Van Mol (SBS Skill BuilderS), garagehouders Chris Ost (Autobedrijf Ost) en Karel Baeke (Deleersnyder) en Jos Vermeiren van Federauto. "De bedrijfswagen is nog steeds het beste antwoord op ons complexe kriskras-vervoer en een onderdeel van een aantrekkelijke loonpakket.

Lees hier het artikel dat verscheen in...

Lees meer

Sterker dankzij Outplacement

Sterker dankzij Outplacement

Het bouwbedrijf waar Katrien De Coster (44) jaren had gewerkt, ging begin dit jaar in faling. Het outplacementtraject dat haar daarna aangeboden werd, greep ze met beide handen. "Het was een succes. Ik heb mezelf herontdekt en een volledig nieuwe start gemaakt."

Lees meer

De SBS coach aan het woord

De SBS coach aan het woord

Via dagopdrachten naar een langere opdracht: de SBS coach aan het woord

Benjamin is een jongeman die zich richt op een job als magazijnier. Tientallen vacatures kunnen we hem dan voorschotelen zou je denken, maar niets is minder waar.

Lees meer

SBS loopt voor het goede doel

SBS loopt voor het goede doel

WE DID IT!

De SBS Skill builderS liepen gisteren de 10km uit van de Urban Trail in Brugge. Een prestatie waar we trots op zijn! Met deze run steunen we Plan België, de zere knieën en stijve spieren nemen we er graag bij.

Voor foto's en impressies van deze dag, surf naar onze Facebookpagina

Lees meer