Wat doet SBS Skill BuilderS

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 29 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 180 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Millennials: de architecten van uw toekomstige werkplek

Millennials: de architecten van uw toekomstige werkplek

Iedere organisatie maakt jacht op getalenteerde pioniers en tracht medewerkers te strikken met specifieke kennis of unieke competenties. Elke generatie heeft zijn supersterren, maar de opkomende Millennials zijn uniek in hun soort. Ze zijn gedreven door innovatie, gepassioneerd door wat ze doen, uitermate getalenteerd en ze denken out-of-the-box. Millennials zijn hot & trendy op de arbeidsmarkt en zeer gewild. Maar deze generatie heeft ook zijn noden, unieke identiteit en verwachtingen. Wat verwachten deze Millennials en bovenal, is HR genoodzaakt om...

Lees meer

5 tips om uw voornemens in 2016 te realiseren

5 tips om uw voornemens in 2016 te realiseren

Meer bewegen, afvallen, stoppen met roken en u goed voelen op uw (nieuwe?) job. Het zijn voornemens waar u de klok op kan gelijk zetten: 1 januari. Voor veel mensen een keerpunt. Want op het einde van het jaar hebben we allemaal de balans opgemaakt en hebben we onze lessen getrokken. Welke slechte gewoontes laten we achter ons, wat nemen we mee en wat kan er beter? 2016 ligt open en bloot aan onze voeten; een ongeschreven jaar met nieuwe kansen. We vieren...

Lees meer

Filmpje SBS Skill BuilderS

Hoe ontwikkel ik mijn talenten en ambities? Waar zet ik ze best in? En hoe vind ik het juiste evenwicht? Skill BuilderS gaat samen met jou op zoek naar een antwoord. Ontdek in dit filmpje wat wij voor u kunnen betekenen!

Lees meer

Jobdate Mol

Jobdate Mol

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud?

Heb je zin om erin te vliegen?

Kom dan naar onze jobdate!

  • Wanneer: 9 februari 2016 van 14u-17u
  • Waar: Jeugdhuis Tydeeh - Rivierstraat 8 - 2400 Mol
  • Inschrijven: verplicht via Jan Kestens op jan@tydeeh.be of 0496 29 09 63 ten laatste op 5 februari. Deelname is gratis. Vergeet niet een aantal CV's mee te brengen!

Wat mag je verwachten?

Een unieke kans voor jonge werkzoekenden om met lokale ondernemers...

Lees meer