Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Aline Aelberts

Inspirerend, creatief en vanuit jouw eigen authenticiteit coach ik je met passie en enthousiasme op je zoektocht naar je ware ‘ik’: wie ben je, wat drijft je? Steeds gericht op maximale ontwikkeling, groei en verbinding. Ik voel me sterk betrokken met oprechte interesse in jou en jouw verhaal.

Aline Aelbert, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Aline Aelberts. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Het eerste deel van mijn carrière werkte ik in de commerciële sector bij tal van bedrijven in verschillende sectoren. Na het behalen van mijn bachelor in de Sociale Readaptatiewetenschappen heb ik meegewerkt aan een onderzoeksprogramma met ondersteuning van het departement Werk en Sociale Economie en ESF.

Sinds 2009 ben ik trotse Skill Builder en intussen uitgegroeid tot expert coach. De voorbije jaren ben ik me blijven bijscholen en heb een hele reeks opleidingen gevolgd waaronder positieve psychologie, bedrijfscoach, NLP, lachcoach en ben ik sinds 2020 ook Certified ICF Coach.

In de eerste jaren bij Skill BuilderS heb ik werkzoekenden gecoacht naar een passende job. Daarna werd ik regioverantwoordelijke waarbij ik een team coaches aanstuurde en motiveerde, zowel met aandacht voor de unieke kracht van elk teamlid als voor de teamdynamiek. Vandaag ben ik bij Skill BuilderS Coach the Coach waar ik intern andere coaches begeleid en ondersteun in hun groeitraject, HR Ambassador en ook gepassioneerd loopbaancoach. In al mijn coachings streef ik naar duurzame en talentgerichte coaching, volledig afgestemd op de individuele noden die elk van ons zo uniek maakt.

 

Mijn motto?

Ik heb een enorme passie en bewondering voor serendipiteit. Mijn motto is ‘Onmogelijk is geen feit maar een mening’.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor