Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Aline Erauw

Samen op zoek gaan naar wat ‘werkgeluk’ voor jou kan betekenen, is mijn drijfveer. Heroriënteren, zoeken naar een betere balans in je leven, aan de slag gaan op vlak van stress, en zoveel meer: graag sta ik je hierin bij als co-piloot met praktische tips & tricks en het uitwerken van een concreet actieplan.

Aline Erauw, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Aline Erauw. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn master in communicatiewetenschappen en mijn lerarenopleiding politieke en sociale wetenschappen, heb ik ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ik gewerkt als HR consultant. Sinds 2017 ben ik trotse Skill Builder waar ik met veel passie en enthousiasme mensen coach en ondersteun in hun zoektocht naar een passende job. Daarnaast ben ik ook loopbaancoach waarbij ik kan terugplooien op een brede kennis van de arbeidsmarkt dankzij mijn ervaring in het onderwijs, HR en oriëntatiebegeleiding van werkzoekenden.

 

Mijn motto?

Mensen coachen op weg naar werkgeluk, dat is mijn passie!

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor