Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Anouk Smets

Je innerlijk kompas (terug) vinden en begrijpen, dat primeert voor mij in een coaching. Wie ben jij? Waar word jij blij van? Wat kan je best doen om te voelen dat je op je plek zit? En hoe breng je dat in de praktijk? Samen kijken we breed naar jou en je context. We verkennen wat jij nodig hebt en wat je wilt in je leven.

Anouk Smets

Hallo, ik ben Anouk Smets. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?
In mijn rugzak zit een lerarendiploma waarmee ik negen jaar voor de klas stond in het secundair onderwijs. Daarna maakte ik heel bewust en gericht de overstap naar een coachingcarrière bij Skill BuilderS. Sinds 2016 ben ik hier actief als loopbaancoach en vulde ik mijn kennis en ervaringen nog verder aan met opleidingen zoals o.a. systemisch coachen, ACT en certificering bij de International Coach Federation.
 

Mijn interesses?
Met een bijzondere interesse voor thema's zoals introversie, hoogsensitiviteit (HSP), perfectionisme, burn-out en bore-out ga ik graag met mensen aan de slag. Meer jezelf kunnen zijn en minder hindernissen daarin ervaren, dat is de uitdaging.
 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor