We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg
Oplossing

De medewerkers achter Assessment & Development

Wil je een realistisch assessment op maat met maximale ROI? Wil je weten of een kandidaat geschikt is maar weet je niet precies welke competenties of ontwikkelingsgebieden te meten? Wij overleggen in co-creatie en maken graag een voorstel op.

Ons team werd geselecteerd op basis van:

  1. Hun mensgerichte en flexibele aanpak die de medewerkers en kandidaten in waarde stelt en ervoor zorgt dat zij het maximum halen uit hun traject.                                                                                
  2. Hun passie voor het vak. We stellen de juiste vragen, bekijken als partner elke opdracht met een kritische blik om maximaal en flexibel te kunnen voldoen aan uw verwachting                                    
  3. Hun praktijkervaring in heel uiteenlopende sectoren om voluit te kunnen meedenken.

Kortom, wij bieden je ondersteuning, assistentie en advies aan bij het maken van gefundeerde keuzes op vlak van selectie, promotie en verdere ontwikkeling.

Ontdek ons enthousiast expertteam dat bestaat uit enerzijds een kern van 6 vaste collega’s en anderzijds een groep gedreven partner-collega’s waarop Skill BuillderS een beroep doet.  

0

Björn Delombaerde

Na zijn opleiding Marketing & Sales ging Björn aan de slag in de uitzendsector. Hij bouwde er een carrière op als ‘Onsite Manager' en fungeerde als centrale schakel in partnership met bedrijven voor het oplossen van allerhande HR-problemen, het behalen van doelstellingen, agile people-management en kost-efficiënte werkstrategie.

Gedreven door operationele oplossingen en met een passie voor mensen en het matchen van mensen en werk gaat Björn mee op zoek naar antwoorden op assessment en development vragen. Is er een match tussen een kandidaat en de functie, verwachtingen en het bedrijf? Beschikt de kandidaat over voldoende zelfinzicht, veerkracht of kan talent development een oplossing zijn?

0
Björn Delombaerde
67-33

 

Hilde Brackeva

Na een master in pedagogiek en psychologische wetenschappen en internationale managementopleidingen, ging Hilde aan de slag in de financiële sector. Tijdens haar carrière bouwde ze HR-expertise uit als o.m. senior business partner en HR Talent Director.

Hilde werkt zich vlot in je businessstrategie in en vertaalt deze naar de HR- of talentstrategie die jouw organisatie voortstuwt. Ze is ook een trekker van innovatie.

0
Hilde Brackeva
67-33

 

Laura Rasenberg

Na het behalen van haar master in de arbeids- en organisatiepsychologie, verdiepte Laura zich verder in het HR-werkveld. Naast recruitment en assessment, ging ze ook aan de slag met de coaching, training en career counseling van kandidaten.  

Op deze manier heeft ze voeling met de noden van zowel klant als kandidaat. Ze hecht bijzonder veel waarde aan klantgericht handelen en candidate experience.  Met een passie voor het werkveld, gaat ze graag in dialoog om een advies op maat te leveren.

 

0
Laura Rasenberg
67-33

Eva De Roover

Onder het motto 'levenslang leren' behaalde Eva na een master bedrijfspsychologie en haar specifieke lerarendiploma, haar master-na-master Educatieve gedragswetenschappen. Ze startte haar carrière in selectie en coaching en groeide door tot assessor binnen het assessment en development team.

 

 

0
Eva De Roover
67-33

 

Timothy Jooken

Met zijn economische en menswetenschappelijke background heeft Timothy zich eerst verdiept in coaching en selectie, om zich nadien verder te specialiseren in de diverse vormen van assessmenttrajecten en -tools. Van afstemming tot uitwerking en uitvoering. Daarnaast ontwikkelde hij eveneens interactieve assessmentcases

 

 

0
Timothy Jooken
67-33

Freddy Ginneberge

In zijn rol als personeelsmanager en directeur bij internationale productiebedrijven bouwde Freddy een uitgebreide HR-expertise op die hij graag toepast binnen jouw organisatie. Hij is onze expert in talent matching op teamniveau, behaalde tal van accreditaties en blijft zich voortdurend bijscholen. Freddy helpt teams graag hun volledige potentieel verder te ontwikkelen en mensen te stimuleren met hun talenten aan de slag te gaan.

0
Freddy Ginneberge
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Het oplichterssyndroom

Inzicht
Laura Rasenberg, Assessment & Development consultant, bij Skill BuilderS, zoomt in op het oplichterssyndroom

Het oplichterssyndroom

'Imposter Syndrome' of de angst om door de mand te vallen. Overvalt het jou soms ook?  Laura Rasenberg, Assessment & Development consultant bij Skill BuilderS, stelt zich af en toe de vraag: 'Doe ik werkelijk alsof ik weet waarover ik spreek, of weet ik dat effectief wel?' Of is het een kwestie van geluk, timing, anderen misleiden? Ontdek haar authentieke en persoonlijke beleving van het oplichterssyndroom.

Elk nadeel heb zijn voordeel

Inzicht
CF

Elk nadeel heb zijn voordeel

We worden elke dag geconfronteerd met de trieste realiteit van de gezondheidscrisis die we allemaal beleven. We horen overal spreken over het 'nieuwe normaal’, terwijl we met nostalgie verlangen naar een tijd waarin corona slechts een biermerk was. Laura Rasenberg, Assessment & Development Consultant en arbeidspsycholoog bij Skill BuilderS, is overtuigd dat de ‘nieuwe’ omstandigheden ons ook waardevolle inzichten opgeleverd hebben. 

Laat die maskers toch vallen ...

Inzicht
Maskers

Laat die maskers toch vallen ...

Soms willen we ons anders of beter profileren in bepaalde situaties. Onze collega Eva De Roover, Assessment & Development Consultant bij Skill BuilderS, ziet vaak dat kandidaten in een assessment-context niet trouw blijven aan hun authentieke zelf. Ze verbergen hun werkpunten en zetten het masker op van wat ze zelf een “ideale medewerker” noemen. Eva gaat op zoek naar het waarom?

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor