Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Betty Delaere

Jou empoweren, daar ga ik voor. Het ontdekken van je talenten en hoe jij die optimaal kan inzetten in je job. Ik begeleid je graag op een nuchtere, open en eerlijke manier, op de zoektocht naar wie je bent en waar jij energie van krijgt. Zo kan jij de juiste keuzes maken. 

Betty Delaere, loopbaancoach bij Skill BuilderS

Hallo, ik ben Betty Delaere. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Doorheen mijn carrière heb ik altijd gewerkt met mensen. Als commercieel consultant ben ik altijd op zoek gegaan naar manieren om gemakkelijker en efficiënter te functioneren.

Na 25 jaar heb ik een carrièreswitch gemaakt en mijn passie gevolgd, nl. mensen in zichzelf laten geloven en hen helpen bij het ontdekken van hun talenten. 

Sinds 2017 ben ik trotse Skill Builder en actief als outplacement – en loopbaancoach. Ik ben heel leergierig en volg dan ook voortdurend opleidingen waaronder ‘ICF-Coach’. Binnenkort behaal ik mijn officiële certificering bij ICF (International Coach Federation). Daarnaast ben ik ook gediplomeerd life-coach en ook kind- en jeugdcoach.

 

Mijn motto?

Ik geloof oprecht dat ieder mens uniek is en specifieke talenten en waarden kan ontwikkelen. Ik boost graag het zelfvertrouwen en de veerkracht van mijn coachees en leer hen bewust om te gaan met hun emoties.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor