Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg
Case

Case Skill City Orange

Telefonisch contact opnemen met potentiële klanten blijft een uitdaging voor iedere sales. SBS Skill BuilderS vertaalde de leerdoelstellingen in videomateriaal, praktische tips en oefeningen. Resultaat: vernieuwende ideeën, efficiënte oplossingen en hoge tevredenheid.

In ons traject voor nieuwe sales gingen we op zoek naar een oplossing om zo snel mogelijk de basisprincipes van het telefonisch contacteren van potentiële klanten mee te geven. Bovendien moest deze oplossing flexibel zijn omdat niet iedere starter dezelfde ervaring heeft of dezelfde opdrachten krijgt.

Samen met SBS Skill BuilderS kwamen we snel tot de conclusie dat een digitaal programma hier een antwoord op kon bieden. Een goede samenwerking heeft er voor gezorgd dat dit project bijzonder vlot verliep: de inhoud van het programma werd afgelijnd via gesprekken met mensen op het terrein. De oplevering van de leerdoelstellingen en het materiaal gebeurde op de afgesproken datum.

Het digitale programma wordt afgerond met een telefonische coaching, een persoonlijke toets die door de deelnemers gewaardeerd wordt.

“Luister” naar wat je klant wenst” herhalen we in al onze opleidingen. Onze samenwerking met SBS Skill BuilderS leidt tot vernieuwende ideeën, efficiënte oplossingen en hoge tevredenheid.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor