We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Case

BBDO - Talent Matching

Dit internationale reclamebureau werft veel unieke, creatieve high potentials aan. Omdat ze een vlakke structuur hebben, bleek het vaak niet mogelijk om snel op te klimmen in de hiërarchie. BBDO zocht daarom andere manieren om hen te laten groeien binnen de organisatie en hen zo gemotiveerd aan boord te houden.

De sleutel? Een zo volledig mogelijk beeld van verwachtingen, talenten, motivatie en potentieel van hun medewerkers.

Samen met de CEO, HR-verantwoordelijke en kandidaat werkten we een assessment en experience center op maat uit op basis van de verwachtingen en ambities van de kandidaat én de mogelijkheden van het bedrijf. De resultaten spraken voor zich:

  • De kandidaat was blij dat hij deze kans kreeg. Hij zag het als een teken van waardering van BBDO en als een instrument om hem te helpen bij zijn oriëntatie, waarbij hij zijn verwachtingen kon aftoetsen aan de realiteit van de beoogde job.
  • BBDO wist welke rol geschikt was voor de kandidaat, wat hij nog nodig had om deze te kunnen invullen en welke ondersteuning hij daarbij kon gebruiken. Bovendien was het meteen zeker dat de kandidaat nog enkele jaren zou blijven om naar die rol te groeien.

Intussen werd de formule ook ingezet bij andere kandidaten, telkens met succes.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor