Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

Bpost - Career Coaching

Bpost schakelde ons in om medewerkers voor te bereiden op heroriënteringsgesprekken bij een ingrijpende reorganisatie. Intussen versterkten we onze partnership verder: we zijn nu hun vaste outplacementpartner en ondersteunen hun leidinggevenden.

Bpost zet actief in op de interne jobmobiliteit van hun mensen. Hun Mobility-coaches begeleiden medewerkers om hun loopbaan in eigen handen te nemen. Om hun Mobility coaches te versterken besliste Bpost om Skill BuilderS in te schakelen voor een ingrijpende reorganisatie van het hoofdkantoor te Brussel.

In co-creatie met het HR-team tekenden we voor de betrokken medewerkers een traject uit om zich intern en extern voor te bereiden op heroriënteringsgesprekken. Met succes: samen slaagden we erin om horizontale en verticale loopbaanpaden te ontwikkelen en in te vullen.

Intussen versterkten we onze partnership met Bpost nog verder. We zijn nu hun vaste outplacementpartner en ondersteunen hun leidinggevenden bij het aanscherpen van coachingskills.

0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor