Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Case

Case Career Coaching BNP Paribas Fortis

De financiële sector wordt geconfronteerd met ingrijpende veranderingen en ook deze sterke speler ontsnapt daar niet aan.

BNP Paribas Fortis wilde de inzetbaarheid van medewerkers verhogen en zo hun talentpool optimaliseren door het HR-team op te leiden tot career coaches. Het doel? Succesvol blijven in de toekomst. 

SBS Skill BuilderS ontwikkelde in co-creatie met BNP Paribas Fortis een career counseling certification track met focus op ontwikkeling en certificering van coaching en counseling skills. We rolden dit nadien succesvol uit bij de HR-medewerkers.

Het resultaat? Het HR business team is nu een professionele partner van medewerkers en leidinggevenden op vlak van loopbaanmanagement.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques