Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

ING - Career Coaching

Toen ING België voor een reorganisatie stond, deden ze beroep op Skill BuilderS om hun talenten daarbij te begeleiden.

Zo wilden ze de persoonlijke impact van de geplande ontslagen beperken door medewerkers ondersteuning aan te bieden die verder ging dan de vereisten van de Wet Renault.

In co-creatie met het HR-team van ING zetten we een vrijblijvend traject op waarbij elke werknemer in workshops zijn/haar sollicitatieskills kon versterken met oog op de interne en externe arbeidsmarkt. Ze konden ook individuele loopbaancoaching aanvragen en creatieve jobevents (Job Cafés, Jobfairs, Jobdatings) en een MatchMaker-tool rondden het geheel af.

Regelmatig overleg, denk- en inspiratiedagen, kwaliteitsbevraging bij de deelnemers en de flexibiliteit en bereidheid om onmiddellijk bij te sturen waar nodig, zorgden voor een knap resultaat waarbij medewerkers intern of extern vlot een nieuwe job vonden.   

 

0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor