Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

Umicore - Leadership

Umicore Precious Metals Refining wilden de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

Umicore Precious Metals Refining – één van de Business Units van de Umicoregroep – telt 1600 gedreven medewerkers, maar ook tal van subculturen in de diverse afdelingen. De directie wilde de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

Via de 'The Advantage’ van Patrick Lencioni kwamen ze bij ons terecht. Umicore kwam algauw tot de conclusie dat coaching van het leiderschapsteam niet volstond: hun organisatie had een cultuuromslag nodig. We stimuleerden hen zich te verdiepen in de kern van hun business en hun waarden en werkten samen aan heldere communicatie over hun doelen en prioriteiten.

Het resultaat? Het Shape Up-traject dat hun organisatie in topvorm, in ‘shape’ moet brengen. In minder dan 2 jaar zorgde het voor een hele omwenteling: +150 medewerkers gaven zich op om Shape Up vorm te geven en het werd een fundament voor hun veiligheidsbeleid en hun communicatie. Een ware transformatie dus, waarin we Umicore blijven begeleiden.
 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor