Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Eddy Vanhoegaerden

Jou ondersteunen om werkgeluk te ervaren in je huidige of nieuwe werksituatie, is mijn missie. Ik hou hierbij graag rekening met 4 belangrijke dimensies: de persoon met de eigenschappen/karakteristieken, de persoonlijk context, de elementen in de functie en de organisatie.

Eddy Vanhoegaerden, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Eddy Vanhoegaerden. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Na het behalen van een Master in de Arbeids- en Organisatie psychologie (KUL) en een postgraduaat Begeleiden van groepen (KUL), heb ik verschillende leidinggevende hr-functies uitgeoefend bij internationale bedrijven zoals Volvo Trucks, Chevron Chemicals Phillips, Caterpillar, Tenneco Automotive en Lear Automotive. 
Sinds maart 2009 ben ik verbonden aan Skill BuilderS als zelfstandig executive coach en loopbaancoach. 
Ik hou enorm van reizen en heb het geluk gehad al meer dan 100 landen te hebben ontdekt. Ook fotografie en mijn motorfiets zijn belangrijke uitlaatkleppen in mijn leven. 
 

Mijn passie?
Mensen ondersteunen, hen vertrouwen geven, hen bewust maken van hun talenten: daar ga ik voor. Steeds met een ‘down-to earth’ aanpak die de coachee helpt werksituaties te evalueren en te combineren met persoonlijke voorkeuren en omgevingsfactoren.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor