Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Elise Van Aerschot

Jou ondersteunen in je zoektocht naar wie je bent, wat je energie geeft en wat je talenten zijn, daar ga ik voor. Samen brengen we je profiel in kaart, maken connectie met de arbeidsmarkt en last but not least zoeken we een job die jou doet schitteren.  

Elise Van Aerschot, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Elise Van Aerschot. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn communicatie-opleiding heb ik een eerste werkervaring opgedaan bij Synergie waar ik aan de slag was als recruiter en instond voor het aanwerven van arbeiders- en bediendeprofielen voor de haven van Antwerpen. Verder heb ik ook ervaring opgedaan in de Cronosgroep waar ik werd ondergedompeld in de wereld van IT. Sinds 2019 ben ik trotse Skill Builder waar ik werkzoekenden coachte naar een passende job. Vandaag ben ik outplacement en loopbaancoach bij Skill BuilderS.

 

Mijn motto?

If you can dream it, you can do it!

Ik ben een echte communicator in hart en nieren en zal je met hand en tand bijstaan in hoe jij je het best in de kijker kan zetten!

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor