Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Fabienne Lierman

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op pad om te ontdekken in welke job jij kunt stralen en openbloeien! Mijn doel? Dat jij, versterkt met doorvoelde inzichten en meer zelfvertrouwen, zélf blijvend kunt voortbouwen aan je pad. Steeds vanuit jouw vraag, concreet, met diepgang, gericht op actie, in kleine of grotere, veilige stappen. Op weg naar een job die jou energie geeft en doet stralen!

Fabienne Lierman, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Fabienne Lierman. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
De rode draad in mijn levensverhaal verbindt mijn twee passies, namelijk communicatie & menselijk gedrag. Dankzij mijn eerste passie voor taal en communicatie koos ik oorspronkelijk voor een opleiding master in de vertaalkunde. Daarmee ging ik aan de slag als vertaler en vooral als executive assistant op commerciële en hr-directies. Mijn tweede passie, mijn uitgesproken interesse in menselijk gedrag, werd nog meer aangewakkerd toen ik de personeelsdirectie assisteerde. Een 12-tal jaar geleden besliste ik te starten als freelancecoach en -trainer. Ik schoolde me nog verder bij in o.a. coaching, loopbaanbegeleiding en burn & bore-outcoaching. Deze bagage vul ik aan met mijn brede ervaring in de privésector en grondige praktijkkennis van diverse profielen (arbeider of bediende, kader–, directielid of CEO, van kortgeschoolde tot PhD, van 18 tot 65 jaar, …).
 

Mijn passie?
Ik geloof in de zelfredzaamheid van mijn coachee: versterkt met extra doorvoelde inzichten uit de coaching en met meer zelfvertrouwen kan de coachee zélf blijvend voortbouwen aan zijn of haar pad. Graag verwijs ik naar Carolina Yahne: “Zie de mens als een bron, niet als een leeg glas waarin je kennis & vaardigheden moet gieten”.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor