Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Gail Carpentier

Ik ben steeds op zoek naar unieke verhalen. Ook jouw verhaal zal me ongetwijfeld triggeren. In een open communicatie leg ik graag samen met jou de linken tussen jouw talenten en opportuniteiten op jouw pad. 

Gail Carpentier, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Gail Carpentier. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Ik ben bedrijfspsychologe van opleiding. In het begin van mijn carrière heb ik gewerkt binnen interne rekrutering, assessment en coaching van werkzoekenden, zowel individueel als in groep. Sinds januari 2021 ben ik actief als loopbaancoach. 
 

Mijn passie?
In mijn coaching staan jij en jouw vragen centraal. Als pur sang West-Vlaamse ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden zodat jij meer dan ooit jouw talenten kan laten schitteren en werkgeluk kan ervaren.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor