We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner13.jpg
Getuigenis

Getuigenis van Stefanie C.

Ik heb de stap naar loopbaanbegeleiding gezet omdat ik niet meer gelukkig was in mijn job. Ik besefte heel goed dat ik mijn toenmalige job niet meer wou doen, maar wist absoluut niet wat ik wel wou. De gesprekken met mijn coach Wouter en de persoonlijkheidstest hebben mij enorm geholpen! Dankjewel Wouter en SBS Skill BuilderS!

Ik was best zenuwachtig voor de eerste coaching, maar Wouter kon me snel geruststellen. Het contact met Wouter liep ook heel goed, wat voor mij heel belangrijk was om open en eerlijk te kunnen reflecteren over mezelf.Tijdens de coaching heb ik veel over mezelf geleerd. Zo ontdekte ik dat een prettige werkomgeving waarin ik me volledig thuis voel, heel belangrijk is voor mij. Daarnaast kwam ook naar boven dat ik me graag nuttig voel en mensen kan helpen. 

Met deze zelfkennis ben ik bewust op zoek gegaan naar een job met meer afwisseling en heb de stap tot solliciteren durven zetten.

Ik ben er heel zeker van dat ik die stap niet zou gezet hebben zonder de loopbaanbegeleiding en de steun van mijn coach. Zijn aanpak was heel persoonlijk en op maat. Daarnaast konden de afspraken zo gepland worden dat mijn toenmalige werkgever niet op de hoogte was van de gesprekken. Geen enkele vraag was te veel voor Wouter. Ook na de loopbaansessies mocht ik hem nog vragen stellen en informeerde hij hoe het met mij was. Dat vond ik heel aangenaam. 

Dankjewel SBS Skill BuilderS! Ik ga jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor