We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Getuigenis

Hilde V.L.

Eind januari 2019 kreeg ik mijn ontslag omwille van economische redenen. Als 54-jarige niet zo evident omdat je toch bij die “50+-ers” hoort voor wie het niet zo eenvoudig is om een nieuwe job te vinden en je toch nog een hele werktijd voor de boeg hebt. Ik ben heel tevreden over de aanpak en begeleiding van SBS Skill BuilderS.

SBS Skill BuilderS heeft een heel aantal kantoren zodat je je niet te ver dient te verplaatsen voor de gesprekken met je coach en de gegeven workshops.  

Na 34 jaar gewerkt te hebben kwamen de workshops zeker goed van pas. Zij geven je een goed beeld van de nieuwe manieren om naar werk te zoeken (internet/LinkedIN, etc), helpen je met het opstellen van de gangbare vorm van CV, hoe een sollicitatie-gesprek te voeren, ... Ik kreeg ook tip waarmee ik allemaal rekening diende te houden bij een sollicitatie-gesprek.

Ook het beter leren kennen van mezelf en wat mijn sterktes zijn, kwam uitgebreid aan bod en dat is zeker niet onbelangrijk. Zo kreeg ik een goed beeld van welke functie best bij mij past.

Ook de gesprekken met mijn coach waren zeer nuttig. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen kunnen, richtlijnen voor mijn CV gegeven, en was ook een luisterend oor voor de problemen die je als 50+-er tegenkomt in je zoektocht naar werk met de daarbij horende tips.  

Gelukkig heeft de zoektocht voor mij niet te lang geduurd en heb ik ondertussen een nieuw contract mogen ondertekenen. Binnenkort start ik en ik moet zeggen het zal een hele uitdaging worden, maar ik kijk er echt naar uit. 

Bedankt SBS Skill Builders, ik kan jullie ten stelligste aanbevelen!

Hilde V.L.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor