Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Hilde V.L.

SBS Skill BuilderS heeft een heel aantal kantoren zodat je je niet te ver dient te verplaatsen voor de gesprekken met je coach en de gegeven workshops.  

Na 34 jaar gewerkt te hebben kwamen de workshops zeker goed van pas. Zij geven je een goed beeld van de nieuwe manieren om naar werk te zoeken (internet/LinkedIN, etc), helpen je met het opstellen van de gangbare vorm van CV, hoe een sollicitatie-gesprek te voeren, ... Ik kreeg ook tip waarmee ik allemaal rekening diende te houden bij een sollicitatie-gesprek.

Ook het beter leren kennen van mezelf en wat mijn sterktes zijn, kwam uitgebreid aan bod en dat is zeker niet onbelangrijk. Zo kreeg ik een goed beeld van welke functie best bij mij past.

Ook de gesprekken met mijn coach waren zeer nuttig. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen kunnen, richtlijnen voor mijn CV gegeven, en was ook een luisterend oor voor de problemen die je als 50+-er tegenkomt in je zoektocht naar werk met de daarbij horende tips.  

Gelukkig heeft de zoektocht voor mij niet te lang geduurd en heb ik ondertussen een nieuw contract mogen ondertekenen. Binnenkort start ik en ik moet zeggen het zal een hele uitdaging worden, maar ik kijk er echt naar uit. 

Bedankt SBS Skill Builders, ik kan jullie ten stelligste aanbevelen!

Hilde V.L.

Gerelateerde getuigenissen

Bart C.

Jullie hebben me geleerd wat voor mij belangrijk is, wat me energie geeft, hoe ik m’n sterke punten duidelijk kan maken met de STARR-methode, hoe belangrijk de eerste indruk is, hoe ik m’n LinkedIn-pagina aantrekkelijk maak, hoe ik m’n CV opstel en nog zoveel meer. Allemaal dingen die je pas leert als je echt pech hebt. Maar eigenlijk zijn het zaken die me ook hadden geholpen als ik wel nog werk had. 

Jackie Van Renterghem

Met een bang hart en niet echt met de "volle goesting" begon ik eraan. En het mag gezegd, dit viel reuze mee! Het geduld, de opbouw, en de steeds bijsturende aanpak werkte bij "onze argwanende groep arbeiders".

Anoniem

Ik was net 50 geworden toen ik met medische overmacht werd ontslagen na bijna 12 jaar trouwe en toegewijde dienst. Het hakte er bij mij serieus in en het laatste waar ik op zat te wachten was een verplichte outplacementbegeleiding. Op Google vond ik hierover de meest uiteenlopende verhalen waardoor de moed mij nog meer in de schoenen zakte. Toen ik het er met een kennis over had, raadde ze me Skill BuilderS aan omdat ze daar zelf heel tevreden over was.

Een tevreden coachee Wendy

Dankzij mijn coach Martijn heb ik opnieuw een heel fijne job kunnen vinden. Jullie expertise, jullie geloof in mensen, jullie luisterend oor hebben me geholpen. Ik ben een gelukkig mens!

Getuigenis van Christian Corrier

Ik ben door jullie motivatie, empathie, drive en kennis enorm geholpen. Het is zéér fijn om te weten dat er organisaties zijn die mensen met zware tegenslagen heel wat kunnen bijbrengen. Dankjewel SBS Skill BuilderS.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor