Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Sidaplax

Deze plasticfabrikant schakelt SBS Skill BuilderS o.a. in voor hun re-integratietrajecten. Ze wilden graag de mogelijkheid tot re-integratie van enkele langdurig afwezige medewerkers evalueren, rekening houdend met hun fysieke restcapaciteiten.

We bereidden de re-integratieverzoeken voor en dienden ze tijdig in bij de externe preventiedienst van Sidaplax, waarna de medewerkers werden uitgenodigd voor een consultatie bij de arbeidsgeneesheer. We communiceerden de resultaten van deze gesprekken aan de werkgever en de medewerkers.

Tijdens dit traject gaf SBS Skill BuilderS advies aan de werkgever over elke stap en bewaakten we de wettelijk vooropgestelde deadlines. We hadden ook regelmatig contact met de betrokken medewerkers om een luisterend oor te bieden, hen gerust te stellen en hen te informeren over hun rechten, plichten en de volgende stappen binnen het traject.

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor