Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner_malik-stiften_blue_1.png

Gloednieuw: onze Blended Learningtrajecten

Heb je soms het gevoel dat een opleiding niet de gewenste impact had? Dat je de aangereikte inzichten niet volledig kon opnemen? Dan zijn onze Blended trainingen ongetwijfeld de oplossing bij uitstek. Ontdek onze interactieve en stap voor stap gestructureerde leertrajecten.

Wat is Blended Learning?

Via een digitaal leerplatform krijg je toegang tot blended leerpaden met de meest passende leermiddelen en leeroplossingen: 

 • workshops
 • trainingen
 • social learning
 • videocasts
 • coaching
 • interactieve oefeningen
 • online democases
 • assessments
 • webinars

De evenwichtige combinatie van enerzijds toegang tot een digitaal leerplatform en anderzijds de doelgerichte, pragmatische (remote) trainingen zorgen voor een unieke leerervaring en maximale return on investment

0

Voordelen van onze Blended learning trajecten:

 • Je leert zelfstandig en op eigen tempo
 • Geen ‘one shot’ training maar een leerproces
 • De aangeleverde inzichten en methodieken blijven beschikbaar
 • Je kan de training flexibel invullen, op eigen ritme en via het 'pick & play' principe
 • Geen onnodige verplaatsingen  
 • De leerobjecten worden vanuit ieders unieke ervaring en context toegepast
0
Ontdek onze Blended learning trajecten
67-33

Ontdek onze  Blended Learningtrajecten

 

In januari 2021 wordt ons aanbod met Blended Learningtrajecten verder aangevuld.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Training met impact: het belang van leerengagement

Het belang van leerengagement

Inzicht

'Hoe leren mensen?' Bij Skill BuilderS staan we hier regelmatig bij stil. In onze trainingen en workshops houden we regelmatig de vinger aan de pols en bekijken kritisch waar we het leerproces nog kunnen optimaliseren. Onderzoek naar hoe mensen leren, staat bovendien niet stil, en wij dus ook niet. Elke Ruelens, L&D Expert bij Skill BuilderS, licht toe. 

Summit

Terugblik op geslaagde HR Summit 2021

Nieuws

De tiende HR Summit ging – na de virtuele editie van 2020 – opnieuw door voor een live publiek. Het thema stond in het teken van de effecten van verandering op mensen en organisaties. De voorbije maanden werd transformatie in vele organisaties versneld door de gezondheidscrisis. Hoe gaat de HR Professional vandaag om met de uitdagende polariteit tussen business en menselijk kapitaal?

Perfectionisme

Perfectionisme: een troef?

Inzicht

Op een sollicitatiegesprek zegt een kandidaat trots “ik ben een echte perfectionist”, maar de lading van het woord “perfectionisme” wordt vaak onderschat. Wat is net perfectionisme? Wat perfect is voor de ene, is vaak niet perfect voor de andere en vice versa legt Karen Genetello, coach bij Skill BuilderS, uit.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor