We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner_malik-stiften_blue_1.png

Gloednieuw: onze Blended Learningtrajecten

Heb je soms het gevoel dat een opleiding niet de gewenste impact had? Dat je de aangereikte inzichten niet volledig kon opnemen? Dan zijn onze Blended trainingen ongetwijfeld de oplossing bij uitstek. Ontdek onze interactieve en stap voor stap gestructureerde leertrajecten.

Wat is Blended Learning?

Via een digitaal leerplatform krijg je toegang tot blended leerpaden met de meest passende leermiddelen en leeroplossingen: 

 • workshops
 • trainingen
 • social learning
 • videocasts
 • coaching
 • interactieve oefeningen
 • online democases
 • assessments
 • webinars

De evenwichtige combinatie van enerzijds toegang tot een digitaal leerplatform en anderzijds de doelgerichte, pragmatische (remote) trainingen zorgen voor een unieke leerervaring en maximale return on investment

0

Voordelen van onze Blended learning trajecten:

 • Je leert zelfstandig en op eigen tempo
 • Geen ‘one shot’ training maar een leerproces
 • De aangeleverde inzichten en methodieken blijven beschikbaar
 • Je kan de training flexibel invullen, op eigen ritme en via het 'pick & play' principe
 • Geen onnodige verplaatsingen  
 • De leerobjecten worden vanuit ieders unieke ervaring en context toegepast
0
Ontdek onze Blended learning trajecten
67-33

Ontdek onze  Blended Learningtrajecten

 

In januari 2021 wordt ons aanbod met Blended Learningtrajecten verder aangevuld.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Tip
Focus

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Ellenlange to do-lijstjes die telkens opnieuw aangevuld worden, meer uren nodig hebben in een dag, niet weten waar eerst te beginnen, het overzicht verliezen, veel werk hebben maar je toch niet kunnen concentreren, eindeloos scrollen op sociale media. Zoek jij ook het antwoord op: ‘Hoe krijg je meer focus in minder tijd?’. Stefanie Vleeschouwer, Coach loopbaanbelegeleiding & outplacement bij Skill BuilderS, gaat samen met ons op zoek.

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor