Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Guy Knaepkens

Jou helpen de beste versie van jezelf te ontdekken, daar ga ik voor. Je talenten, passies, loopbaanvragen brengen we samen in kaart. Dankzij inspirerende, innovatieve en creatieve coaching technieken kan jij de loopbaankeuzes maken die je gelukkig maken. 

Guy Knaepkens, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Guy Knaepkens. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de academisch wereld en de bedrijfswereld. Inclusief het coachen en leiden van een verkoopteam, organiseren van workshops en trainingen, aanwerven en opleiden van nieuwe medewerkers, beleid en strategie van een organisatie mee uitwerken, commercieel netwerk uitbouwen en onderhouden, klankbord zijn voor klanten, onderwijsgerelateerde taken, wetenschappelijk onderzoek en lezingen geven voor een (inter)nationaal publiek.

De voorbije jaren heb ik uiteenlopende opleidingen kunnen volgen: Master/Doctor in de Wetenschappen, Life Coach, Team Coach en KMO Coach. Intussen ben ik ook al enkele jaren  loopbaancoach.

 

Mijn missie?

Het is mijn missie om mensen, zowel op privé als professioneel vlak, de beste versie van zichzelf te helpen ontdekken en ontwikkelen.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor