Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Hilde Ackaert

Bij mij kan je terecht met vragen rond oriëntatie, loopbaan-verkenning, werk-privé balans, assertiviteit, timemanagement, persoonlijke en professionele ontwikkeling, perfectionisten, zelfvertrouwen en stress en burn-out preventie. Door de jaren heen heb ik mijn eigen persoonlijke coaching stijl kunnen ontwikkelen waarin hulpvragen met de nodige kwaliteit, empathie en expertise kunnen beantwoord worden.

Hilde Ackaert

Hallo, ik ben Hilde Ackaert. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Als master in de bedrijfspsychologie en als ervaren arbeidspsycholoog, ben ik expert in loopbaanbegeleiding. Actief in verschillende sectoren en dit op verschillende niveaus. Mijn uitgangspunt is steeds “bouwen aan werkgeluk”. Naast mijn opgebouwde ervaringen, heb ik ook een aantal opleidingstrajecten gevolgd zoals ‘inspirerend coachen’. Kortom: specialisatie en focus op loopbaanbegeleiding.
 

Mijn passie?
Mijn aanpak is steeds mens- en doelgericht. Jouw loopbaanvraag staat centraal. Aan de hand van individuele begeleiding gaan we samen gericht op zoek naar een resultaat waar jij enthousiast van wordt. Binnen het gepersonaliseerde plan van mijn aanpak is er steeds ook ruimte voor ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor