Bekijk ons filmpje

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

SBS Skill BuilderS schittert op Goed Gevoel Ladies Fair op 23, 24 & 25 maart in Flanders Expo Gent!

SBS Skill BuilderS schittert op Goed Gevoel Ladies Fair op 23, 24 & 25 maart in Flanders Expo Gent!

Heb jij de regie van je loopbaan zelf in handen? Worstel jij soms met vragen zoals:

  • Is dit de job die ik wil blijven doen?
  • Wat zijn mijn passies en talenten?
  • Zit ik goed bij mijn huidige werkgever?
  • ...

Heb je ooit al gehoord van loopbaanbegeleiding? Misschien is dit wel iets voor jou?

In onze hippe stand met als slogan 'Word regisseur van je loopbaan!' zet SBS Skill BuilderS haar loopbaanbegeleiding in de spotlights!

We...

Lees meer

Klant JTI-Gryson wint Corporate HR Award

Tijdens de Corporate HR Awards 2017 ontving tabaksproducent JTI-Gryson uit Wervik de Award voor 'Best Transformational Change & Organisational Effectiveness'.

JTI-Gryson kreeg deze erkenning voor zijn aanpak en personeelsbeleid met het oog op de nakende sluiting in de zomer 2018.

We zijn trots en blij voor onze klant en alle medewerkers.

Het SBS Skill BuilderS team heeft de voorbije maanden intens en constructief samengewerkt met het HR-team van JTI-Gryson. Via collectieve en individuele begeleidingsmomenten begeleiden wij de werknemers naar een...

Lees meer

25ste SBS HR unchdebat

25ste SBS HR unchdebat

Het 25ste SBS HR Lunchdebat - een jubileumeditie! - dat plaatsvond op 7/12 in het mooie kader van Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem, zoomde in op het thema van de voorbije SBS HR Summit (op 3/10): "Disruptie van de economie - Creatie van een nieuwe arbeidsmarkt - Nieuwe opportuniteiten voor human resources".

Onze gastheren Jens Van Mol, Raph Verbruggen en Olivier Van den Broecke vertoefden in interessant HR-gezelschap: bedrijven around the table waren Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, Microsoft, KPMG...

Lees meer

SBS Skill BuilderS organiseert met succes eerste jobbeurs voor ING

SBS Skill BuilderS organiseert met succes eerste jobbeurs voor ING

In het kader van de grootschalige ING-reorganisatie organiseerde SBS Skill BuilderS in november 2017 een 1ste jobfair.

SBS Skill BuilderS bracht meerdere imposante bedrijven uit diverse sectoren samen met vacatures in optimale match tot de bank-profielen. Elk bedrijf had zijn stand met jobaanbiedingen.

Zo kregen ING-medewerkers die weldra de bank verlaten, de gelegenheid tot een ongedwongen professioneel contact met aanwervende werkgevers.  

Lees meer