Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met talent

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Oplossing

HR Lunchdebatten

HR-stakeholders schuiven aan onze lunchtafel aan om HR ervaringen, praktische inzichten en methodieken met elkaar te delen.

Driemaal per jaar nodigen we een aantal HR managers en directeurs (max. 8) om tijdens een lunch, in alle vertrouwen en openheid, HR ervaringen, praktische inzichten en methodieken met elkaar uit te wisselen.

Eén van onze HR experten stelt enkele topics uit de HR enquête voor waaruit de groep unaniem de onderwerpen van het debat kiest.

 

Interesse om deel te nemen aan een volgend HR Lunchdebat?

Neem dan contact op met Raph Verbruggen, Business Relations & new Business Development 

 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB