Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Ivan Dauwe

Bij alles wat ik doe, wil ik oprechte connectie creëren en impact hebben op veranderingsprocessen bij mensen. Ik hou ervan mensen te begeleiden die willen groeien in omdenken, een mindshift creëren en help hen de ‘innerlijke saboteurs’ te bekampen. Als ‘medior’ coach en ervaringsdeskundige coach ik op een respectvolle, empathische manier, in een vertrouwelijke context en een veilig kader.

Ivan Dauwe, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Ivan Dauwe. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn Master in Communicatiewetenschappen aan VUB heb ik gewerkt als teamcoach in een Customer Service en Sales-omgeving en als leidinggevende in een operationele omgeving in verschillende bedrijven en sectoren, onder andere Telecom.

 

Mijn passie / motto?

Work hard, play hard

 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor