Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Joke Croonenborghs

Met een luisterend oor en een nuchtere kijk sta ik je graag bij in het proces om je hindernissen om te zetten in groeikansen. Door je natuurlijke krachtbronnen, competenties en resources bloot te leggen en te versterken, zorgen we voor een vernieuwde balans in je loopbaan waar jij opnieuw de regisseur kan zijn.

Joke Croonenborghs, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Joke Croonenborghs. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Ik heb een bachelor klinische psychologie behaald en ben sinds 2 jaar ook Psychotherapeut i.o. (oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie). Recent behaalde ik mijn ICF certificatie als ACC coach.

Sinds 2012 ben ik trotse Skill Builder waar ik de eerste 5 jaar actief ben geweest als trajectbegeleider en jongerencoach en werkzoekenden begeleid en ondersteund heb in hun zoektocht naar een passende job. Sinds 2017 ben ik bij Skill BuilderS outplacement- en loopbaancoach en ook coach the coach waar ik onze coaches versterk in hun coaching vaardigheden.

 

Mijn aanpak?

Mijn oplossingsgerichte aanpak is erop gericht jouw intrinsiek potentieel naar boven te halen. We werken resultaatgericht en stimuleren ook jouw oplossingsgericht vermogen waardoor je constructief en creatief je doelen kan stellen door middel van concrete actiepunten.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor