We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner13.jpg

Info-avond Loopbaanbegeleiding

Ben je geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding, maar nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Kom dan naar één van onze info-avonden en stel al je vragen. Je kan meteen ook kennismaken met onze loopbaancoaches en deelnemen aan een interactieve workshop rond perfectionisme of work-life happiness.

15/9/2020 - Wat staat er op het programma?

18u: Ontvangst

18u15 - 19u: Workshops Perfectionisme of Work-Life Happiness

19u - 19u30: Bijpraten bij een hapje en een drankje

67-33

Workshops

Je kan kiezen tussen een gratis workshop "Perfectionisme" of  "Work-Life Happiness"

Perfectionisme:
Hoe ontstaat perfectionisme ? Wat is het verschil tussen een gezond streven naar mooie resultaten en de verlammende overtuiging dat fouten maken niet OK is ? Hoe ga je best om met perfectionisme ? Dit en nog veel meer ontdek je in deze boeiende en interactieve workshop. En je keert huiswaarts met een heleboel tips & tricks voor meer rust in je hoofd en minder zorgen

Work-Life Happiness:
Iedereen droomt van een perfecte work-life balans. Ligt dit binnen handbereik van iedereen? Of streven we onmogelijke idealen na? Samen gaan we op zoek naar datgene wat realistisch is en ons echt gelukkig maakt. Thuis. Op het werk. In onze vrije tijd. Tijdens de loopbaanavond zoomen we in deze dynamische en interactieve workshop verder in op hoe je een persoonlijk stappenplan opbouwt en hoe dat je helpt om nieuwe, positieve en eenvoudige gewoontes in je leven te integreren en zo geluk en evenwicht te ervaren

Waar en wanneer?

Dinsdag 15 september 2020

  • SBS Skill BuilderS, Leo De Béthunelaan 19, 9300 Aalst
  • SBS Skill BuilderS, Van Der Sweepstraat 3, 2000 Antwerpen

Schrijf je in

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Inzicht
Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. When life gives you lemons, add a little gin and tonic.  Het zijn slechts twee voorbeelden van het soort quotes die alomtegenwoordig  zijn. En eigenlijk komen ze allemaal neer op het volgende: we hebben ons geluk zelf in de hand. Fantastisch toch! Of niet? Wat als ik niet meer weet in welke doos op zolder ik mijn slingers heb opgeborgen? Of wat als ik het recept voor gin-tonic niet ken? Wat dan? We vroegen onze collega Saskia Poelmans, psycholoog burn-out begeleiding, naar antwoorden.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor