We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner13.jpg

Loopbaanbegeleiding verandert je leven

Waarom is het zo belangrijk om werk te doen dat bij jou past? En welk verschil maakt mensgerichte loopbaanbegeleiding in je werk en leven? Volg even mee.

Je job als zingeving

Je brengt veel tijd door op de werkvloer. En we zullen allemaal lang(er) moeten werken. Daarom is een job die past bij wat je graag doet en goed kan zo belangrijk. Zet jij je talenten in voor een organisatie die matcht met jouw waarden? Dan maak je een verschil. En voel je dat je werk zin heeft. Dat zal doorwerken in je privéleven.

Vind het antwoord in jezelf

Iedereen heeft talent. Het antwoord op ‘Wat doe ik graag en kan ik goed?’ en ‘Welke job past bij mij?’ ligt in jezelf. Niemand kan die antwoorden forceren of zomaar je ideale job tevoorschijn toveren. Daarvoor moet je zelf aan de slag : )

Waarom loopbaanbegeleiding?

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor zijn hele leven. – Chinees spreekwoord

Mensgerichte loopbaanbegeleiding stelt de juiste vragen, leert jou jezelf kennen en begeleidt jou in het ontdekken en ontwikkelen van je talenten zodat je die voluit inzet in de job die bij jou past. We geven jou dus geen vis, we leren jou vissen.

Weet jij wat jou uniek maakt en waarvoor jij staat? Dan heb je geen loopbaanbegeleiding meer nodig. Dan neem je zelf de juiste beslissingen en ga je op eigen kracht verder.

Hoe we dat doel bereiken?

Door je loopbaanvraag ruim te formuleren en te kijken naar jou als mens. Hoe werk en leef jij? En hoe wil je werken en leven? Dat totaalbeeld nemen we mee in je loopbaanbegeleiding. En in outplacement, assessment, training en advies.

We willen graag de partner zijn waarop je je hele loopbaan rekent. Als het goed gaat, maar ook als het even tegenzit. De reden? Als jij je goed blijft voelen in je job, dan krijgt jouw talent de plaats die het verdient. Dat verandert je leven en je straalt het uit rondom jou. Daar gaan we voor.

Wil jij je werk en leven veranderen?

Contacteer onze loopbaanconsulente Ellen dan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Ze neemt graag de tijd om naar je verhaal te luisteren en vertelt je hoe we jou op weg zetten naar de job die bij jou past. Natuurlijk krijg je ook antwoord op al je praktische vragen!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor