We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner13.jpg

Online infosessie loopbaanbegeleiding

Ben je geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding, maar nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze online info-avond en stel al je vragen. Je kan meteen ook kennismaken met onze loopbaancoaches en deelnemen aan een interactieve workshop rond Work-Life happiness.

15/9/2020 - Wat staat er op het online programma?

18u: Warme digitale ontvangst

18u05 - 19u: Workshop 'Work-Life Happiness'

19u - 19u30: Q&A - verder kennismaken met de loopbaancoach

0
67-33

Workshop 'Work-Life Happiness'

Iedereen droomt van een perfecte work-life balans. Ligt dit binnen handbereik van iedereen? Of streven we onmogelijke idealen na? Samen gaan we op zoek naar datgene wat realistisch is en ons echt gelukkig maakt. Thuis. Op het werk. In onze vrije tijd. Tijdens de loopbaanavond zoomen we in deze dynamische en interactieve workshop verder in op hoe je een persoonlijk stappenplan opbouwt en hoe dat je helpt om nieuwe, positieve en eenvoudige gewoontes in je leven te integreren en zo geluk en evenwicht te ervaren.

0
67-33

Hoe en wat?

Dinsdag 15 september 2020 om 18 uur komt Hilde Ackaert, één van onze ervaren loopbaancoaches, met veel enthousiasme digitaal naar je toe en helpt je graag bij jouw persoonlijke groei.

Jouw investering?

1 uur van je vrije tijd 

De workshop duurt 1 uur en geeft je ook een inspirerende kijk op wat loopbaanbegeleiding inhoudt. Achteraf kan je onze loopbaancoach vrijblijvend al jouw vragen stellen. 

0

Schrijf je in

Aarzel niet en schrijf je in voor onze online infosessie met gratis workshop. Stel achteraf vrijblijvend al jouw vragen aan onze loopbaancoach.

0
67-33

Heb je vragen? Zit je met twijfels?

Aarzel niet. Wij luisteren graag.

0
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Vijf redenen om GEEN vijfenvijftigplusser aan te werven

Inzicht
Inzichtartikel: waarom geen 50+er aanwerven?

Vijf redenen om GEEN vijfenvijftigplusser aan te werven

Ben je werkgever en twijfel je eraan om een vijfenvijftigplusser aan te werven? Bezint eer ge begint. Heel wat van de vooroordelen over 55+-ers lijken namelijk te kloppen. In een boeiend inzichtsartikel zet Saskia Poelmans, jobcoach en psycholoog burn-outbegeleiding er vijf op een rijtje. 

Terugblik, open blik en vooruitblik

Inzicht
Onze coach Stefanie blik terug op 6 maand in ons kot, in onze bubbel, ...

Terugblik, open blik en vooruitblik

Deze week zijn we 6 maand na 13 maart 2020 en na de legendarische woorden: 'België gaat in lockdown'. Onze coach outplacement en loopbaanbegeleiding, Stefanie Vleeschouwer, kroop in haar pen en blikt samen met ons terug op de voorbije uitdagende periode. Hoopvol, want er zijn ook mooie aspecten aan deze onwezenlijke tijden die ons ongetwijfeld voorbereiden op een mooie toekomst.

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor