Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-loopbaanbegeleiding.png

Wat is loopbaanbegeleiding?

Voortaan maak jij met zelfkennis en zelfvertrouwen de loopbaankeuzes die bij jou passen. Dat is het doel van loopbaanbegeleiding. Let op: het kan je leven veranderen!

Je kan bij Skill BuilderS ook terecht voor Online loopbaanbegeleiding!

Loopbaanbegeleiding samengevat

Loopbaanbegeleiding is een intensief coachingtraject met gesprekken, oefeningen en testen op maat van jouw loopbaanvraag. We brengen jouw valkuilen en drijfveren in kaart en helpen jou om je ideale professionele toekomst te schetsen, en het type job dat daarbij past. Samen werken we ook een realistisch stappenplan uit om daar te komen.

Tijdens je loopbaanbegeleiding sta je stil bij je job, je carrière, je talenten, je dromen, je work-life balance enz. Dat doe je in een traject van 4 of 7u, verdeeld over verschillende afspraken met je persoonlijke coach. Ook online loopbaancoaching is mogelijk.

De afspraken gaan overdag, ’s avonds of in het weekend door. Je krijgt daarbij al eens een boeiende voorbereiding mee, zodat je zoveel mogelijk uit je gesprekstijd haalt. En ook nadien kan je nog bij je loopbaancoach terecht.

Het doel van loopbaanbegeleiding?

Zorgen dat jij voortaan met zelfkennis en zelfvertrouwen de loopbaankeuzes maakt die bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. Je ontdekt welk soort werk bij jou past en of je dat best doet als werknemer of zelfstandige.

Let op: loopbaanbegeleiding verandert je leven! Je zal de positieve effecten in je carrière voelen, maar ook in je privéleven.

Ontdek de resultaten die je boekt

0
50-50

Wat is loopbaanbegeleiding niet?

  • Een quick fix | Je zal aan de slag gaan met jezelf. Wat jij erin investeert, bepaalt mee het resultaat van je loopbaancoaching. Het doel? Nadien heb je ons niet meer nodig.
  • Meteen dé droomjob | Tovenaars die je droomjob tevoorschijn toveren, bestaan niet ; ) Wij helpen jou wel om je huidige job te optimaliseren of zelf de job te vinden die bij jou past, nu én in de toekomst.
  • Een doorgeefluik | Lijstjes met vacatures hebben we niet. We schakelen ons ruime professionele netwerk wel voor jou in. En daar komen vaak kansen uit.

Spreekt dit jou aan?

Contacteer onze loopbaanconsulente Ellen dan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Ze neemt graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en vertelt je over onze unieke, bewezen aanpak. Natuurlijk krijg je ook antwoord op al je praktische vragen! Vermeld je ook je telefoonnummer in je mail? Zo kan Ellen je snel contacteren. 

Herken je dit? 

Voor wie niet?

0
50-50

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

De verliescyclus van stress

De verliescyclus van stress

Inzicht

Stress wordt nog vaak gezien als iets erg statisch: er gebeurt iets in de omgeving en daarop komt een reactie van het individu. In een stress-situatie wordt een verliescyclus in gang gezet. In onderstaand artikel gaat Saskia Poelmans, psycholoog en stress- & burn-out coach bij Skill BuilderS, verder in op de impact van het al dan niet kunnen gebruik maken van hulpbronnen, ons stressniveau bepaalt.

Is verandering zo moeilijk?

Is gedragsverandering moeilijk?

Inzicht

Hoe komen we los van ons oude (niet gewenste) gedrag én hoe kunnen we plaatsmaken voor nieuw gewenst gedrag? Wat maakt gedragsverandering zo moeilijk? Kathy Van Deun, trainer, coach en gedragsveranderaar, licht in onderstaand inzichtsartikel toe dat veranderen een leerproces is, met vallen en opstaan.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor