Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-loopbaanbegeleiding.png

Wat maakt ons coachteam uniek?

Een hecht team van 67 loopbaancoaches die inzichten uitwisselen en één visie op talent delen? Daar pluk jij de vruchten van. Ook bij heel specifieke uitdagingen.

Altijd een coach in je buurt

Met 67 coaches en 200 locaties in Vlaanderen en Brussel is er altijd een coach in je buurt. De voordelen voor jou? We vinden altijd de coach die past bij jouw uitdaging en je krijgt snel een eerste afspraak. Sowieso reageren we binnen 48u op jouw vraag.

Realistische tips en advies

Onze coaches zijn hoger opgeleid en deden als coach ervaring op in trajectbegeleiding of outplacement. Ze leerden omgaan met diverse karakters en doelgroepen. Ze stellen de juiste vragen en komen met realistische opties. En ze hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt.

Ook voor specifieke uitdagingen

Ben je hooggevoelig? Werk je als topmanager of leerkracht? Kamp je met een burn- of bore-out? Heb je ADHD, ADD of een leerstoornis? Tal van onze coaches zijn gespecialiseerd in één of meer van die situaties en uitdagingen. Sommigen zijn ook psycholoog of therapeut.

Up-to-date ervaring

Opleidingen, oefeningen rond uitdagende cases, coachtrainingen, intervisies en een jaarlijkse loopbaandag: onze coaches blijven up-to-date en begeleidden vorig jaar maar liefst 907 coachees. Reken dus op de aanpak die best past bij jouw uitdaging.

Slimme kruisbestuiving

Sommige coaches hebben al een lange carrière in het bedrijfsleven achter de rug, andere startten vanuit een heel andere insteek. Ze delen hun inzichten met elkaar zodat jij de kennis en ervaring van het hele team krijgt. Zo verrijken ze elkaar.

Doorleefde waarden

We screenen onze coaches op team- en klantgedrevenheid, passie voor talent en de bereidheid om beloofde resultaten te bereiken en te overtreffen. En elke dag beleven we bij SBS Skill BuilderS hoe het is om talentgericht te werken. Met vallen en opstaan ; )

Benieuwd naar welke coach bij jou past?

Contacteer onze loopbaanconsulente Ellen dan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Ze neemt graag de tijd om naar je verhaal te luisteren en stelt jou de coach voor die jou het best zal helpen. Natuurlijk krijg je ook antwoord op al je praktische vragen!

 Over jou          Veelgestelde vragen ž

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Is verandering zo moeilijk?

Is gedragsverandering moeilijk?

Inzicht

Hoe komen we los van ons oude (niet gewenste) gedrag én hoe kunnen we plaatsmaken voor nieuw gewenst gedrag? Wat maakt gedragsverandering zo moeilijk? Kathy Van Deun, trainer, coach en gedragsveranderaar, licht in onderstaand inzichtsartikel toe dat veranderen een leerproces is, met vallen en opstaan.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor