We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Wat maakt ons coachteam uniek?

Een hecht team van 67 loopbaancoaches die inzichten uitwisselen en één visie op talent delen? Daar pluk jij de vruchten van. Ook bij heel specifieke uitdagingen.

Altijd een coach in je buurt

Met 67 coaches en 200 locaties in Vlaanderen en Brussel is er altijd een coach in je buurt. De voordelen voor jou? We vinden altijd de coach die past bij jouw uitdaging en je krijgt snel een eerste afspraak. Sowieso reageren we binnen 48u op jouw vraag.

Realistische tips en advies

Onze coaches zijn hoger opgeleid en deden als coach ervaring op in trajectbegeleiding of outplacement. Ze leerden omgaan met diverse karakters en doelgroepen. Ze stellen de juiste vragen en komen met realistische opties. En ze hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt.

Ook voor specifieke uitdagingen

Ben je hooggevoelig? Werk je als topmanager of leerkracht? Kamp je met een burn- of bore-out? Heb je ADHD, ADD of een leerstoornis? Tal van onze coaches zijn gespecialiseerd in één of meer van die situaties en uitdagingen. Sommigen zijn ook psycholoog of therapeut.

Up-to-date ervaring

Opleidingen, oefeningen rond uitdagende cases, coachtrainingen, intervisies en een jaarlijkse loopbaandag: onze coaches blijven up-to-date en begeleidden vorig jaar maar liefst 907 coachees. Reken dus op de aanpak die best past bij jouw uitdaging.

Slimme kruisbestuiving

Sommige coaches hebben al een lange carrière in het bedrijfsleven achter de rug, andere startten vanuit een heel andere insteek. Ze delen hun inzichten met elkaar zodat jij de kennis en ervaring van het hele team krijgt. Zo verrijken ze elkaar.

Doorleefde waarden

We screenen onze coaches op team- en klantgedrevenheid, passie voor talent en de bereidheid om beloofde resultaten te bereiken en te overtreffen. En elke dag beleven we bij SBS Skill BuilderS hoe het is om talentgericht te werken. Met vallen en opstaan ; )

Benieuwd naar welke coach bij jou past?

Contacteer onze loopbaanconsulente Ellen dan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Ze neemt graag de tijd om naar je verhaal te luisteren en stelt jou de coach voor die jou het best zal helpen. Natuurlijk krijg je ook antwoord op al je praktische vragen!

 Over jou          Veelgestelde vragen ž

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Vijf redenen om GEEN vijfenvijftigplusser aan te werven

Inzicht
Inzichtartikel: waarom geen 50+er aanwerven?

Vijf redenen om GEEN vijfenvijftigplusser aan te werven

Ben je werkgever en twijfel je eraan om een vijfenvijftigplusser aan te werven? Bezint eer ge begint. Heel wat van de vooroordelen over 55+-ers lijken namelijk te kloppen. In een boeiend inzichtsartikel zet Saskia Poelmans, jobcoach en psycholoog burn-outbegeleiding er vijf op een rijtje. 

Terugblik, open blik en vooruitblik

Inzicht
Onze coach Stefanie blik terug op 6 maand in ons kot, in onze bubbel, ...

Terugblik, open blik en vooruitblik

Deze week zijn we 6 maand na 13 maart 2020 en na de legendarische woorden: 'België gaat in lockdown'. Onze coach outplacement en loopbaanbegeleiding, Stefanie Vleeschouwer, kroop in haar pen en blikt samen met ons terug op de voorbije uitdagende periode. Hoopvol, want er zijn ook mooie aspecten aan deze onwezenlijke tijden die ons ongetwijfeld voorbereiden op een mooie toekomst.

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor