Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Waarom klanten ons outplacement appreciëren?

Een ontslag kan je grondig uit je lood slaan. Een coach maakt op zo’n momenten het verschil. Hieronder alvast 5 redenen waarom klanten ons outplacement appreciëren.

1. Jarenlange ervaring in outplacement

We begeleiden jaarlijks meer dan 2400 coachees: mensen in uitvoerende en zelfsturende functies, leidinggevenden, managers, directie en experten.

2. Een coach die bij je past

Wij garanderen een perfecte match tussen jou en je coach op vlak van persoonlijke en professionele behoeften. Je coach adviseert, informeert, motiveert en schakelt collega-experten in. Hij/zij bewaakt jouw actieplan en stuurt bij waar nodig.

Heb je een vraag voor je coach en is hij/zij niet beschikbaar? Dan kan je tijdens de kantooruren terecht bij je vaste Joblink Adviser.

3. Mensgerichte, no-nonsense aanpak

We garanderen een snelle opstart en begeleiden je op een menselijke en pragmatische wijze doorheen het traject. We begrijpen dat je emoties kunnen meespelen en dat je tijd nodig hebt om je ontslag te verwerken.

4. Krachtig netwerk

Wij introduceren je in een sterk netwerk van betrouwbare relaties die we doorheen de jaren hebben opgebouwd bij overheid en bedrijven. We hebben voeling met wat reilt en zeilt in sectoren zoals bank & verzekeringen, pharma, bouw, textiel, metaal, chemie, diensten, …

5. Steeds flexibel

  • Qua locatie: met 45 kantoren en +200 begeleidingsruimtes zitten we ook in jouw buurt.
  • Qua tijdstip: je begeleiding kan ook buiten de kantooruren of in het weekend doorgaan.
  • Qua begeleiding: we combineren individuele coachingsessies met groepsmomenten.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

SBS Skill BuilderS lanceert app om mensen in een outplacementtraject sneller aan nieuwe job te helpen

Nieuws
SkillBuilder app
10.07.2019

SBS Skill BuilderS lanceert app om mensen in een outplacementtraject sneller aan nieuwe job te helpen

SBS Skill BuilderS lanceert de SkillBuilder app als aanvulling en ondersteuning van de persoonlijke coaching en begeleiding van werkzoekenden. Deze digitale tool helpt de medewerker zijn ontslag te verwerken, inzicht te verwerven in zijn persoonlijke kwaliteiten en zich voor te bereiden op het zoeken en solliciteren voor een job bij een andere werkgever en dit geheel volgens eigen noden en tempo.

Is er leven na collectief ontslag?

Nieuws
Outplacement artikel
07.05.2019

Is er leven na collectief ontslag?

Bron: www.vacature.com

Onze ex-coachee Katia Geluck getuigt: "Een collectief ontslag is een rouwproces. Ik kon het niet plaatsen dat het bedrijf waar ik zoveel had ingestoken, plots geen deel meer uitmaakte van mijn leven. Ook de collega’s met wie ik een kwarteeuw had samengewerkt waren er opeens niet meer. Werkloos thuis moeten zitten vond ik heel hard. Wie op vervroegd pensioen gaat, krijgt tijd om daar naar toe te leven. Ik wil mezelf nog kunnen bewijzen en uitdagingen krijgen.”

Lees het volledige artikel.

 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques