We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner_marilou-malik-kyara_blue.png

Waarom klanten ons outplacement appreciëren?

Een ontslag kan je grondig uit je lood slaan. Een coach maakt op zo’n momenten het verschil. Hieronder alvast 5 redenen waarom klanten ons outplacement appreciëren.

1. Jarenlange ervaring in outplacement

We begeleiden jaarlijks meer dan 2400 coachees: mensen in uitvoerende en zelfsturende functies, leidinggevenden, managers, directie en experten.

2. Een coach die bij je past

Wij garanderen een perfecte match tussen jou en je coach op vlak van persoonlijke en professionele behoeften. Je coach adviseert, informeert, motiveert en schakelt collega-experten in. Hij/zij bewaakt jouw actieplan en stuurt bij waar nodig.

Heb je een vraag voor je coach en is hij/zij niet beschikbaar? Dan kan je tijdens de kantooruren terecht bij je vaste Joblink Adviser.

3. Mensgerichte, no-nonsense aanpak

We garanderen een snelle opstart en begeleiden je op een menselijke en pragmatische wijze doorheen het traject. We begrijpen dat je emoties kunnen meespelen en dat je tijd nodig hebt om je ontslag te verwerken.

4. Krachtig netwerk

Wij introduceren je in een sterk netwerk van betrouwbare relaties die we doorheen de jaren hebben opgebouwd bij overheid en bedrijven. We hebben voeling met wat reilt en zeilt in sectoren zoals bank & verzekeringen, pharma, bouw, textiel, metaal, chemie, diensten, …

5. Steeds flexibel

  • Qua locatie: met 45 kantoren en +200 begeleidingsruimtes zitten we ook in jouw buurt.
  • Qua tijdstip: je begeleiding kan ook buiten de kantooruren of in het weekend doorgaan.
  • Qua begeleiding: we combineren individuele coachingsessies met groepsmomenten.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Inzicht
Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. When life gives you lemons, add a little gin and tonic.  Het zijn slechts twee voorbeelden van het soort quotes die alomtegenwoordig  zijn. En eigenlijk komen ze allemaal neer op het volgende: we hebben ons geluk zelf in de hand. Fantastisch toch! Of niet? Wat als ik niet meer weet in welke doos op zolder ik mijn slingers heb opgeborgen? Of wat als ik het recept voor gin-tonic niet ken? Wat dan? We vroegen onze collega Saskia Poelmans, psycholoog burn-out begeleiding, naar antwoorden.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor