We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner1_2.jpg
Oplossing

Blended learning traject - Focus Management

Hoe krijg je meer focus in minder tijd? Hoe word je opnieuw meester van je eigen tijd? Tijdens het blended learning traject Focus Management krijg je praktische tips via een digitaal leerplatform om je workload ideaal te organiseren. Op het einde van het traject weet je welke prioriteiten je moet stellen en hoe je overzicht en controle krijgt in je hoofd.

Word opnieuw meester van je tijd

Heb je soms ook het gevoel dat je geleefd wordt? Dat alle dagen een aaneenschakeling zijn van dingen die moeten gebeuren? Hou je van deadlines, strakke plannings? Heb je nood aan ingeplande focusmomenten? Of laat je de dag eerder over je komen en vind je chaos best OK? Of streef jij naar overzicht en controle en krijg je pas dan rust in je hoofd? 

We hebben allemaal onze manier om tijd te verliezen. En vaak beseffen we dit niet. Zin om jouw effectiviteit en productiviteit een versnelling hoger te schakelen? Kijk je er naar uit een realistische planning te leren opmaken?

Neem je tijdsregie in handen dankzij een dynamisch blended learning traject ‘Focus Management’.

Wat leer ik in dit blended learning traject?

Dit blended learning traject bestaat uit 6 building blocks die elk opgedeeld zijn in een reeks leerobjecten.

 1. Het organiseren van je werk
 2. Prioriteiten stellen
 3. Je eigen tijd en agenda bewaken door neen te zeggen
 4. Een realistische planning opmaken
 5. Omgaan met het onverwachte
 6. Het beheren van je e-mail
0

Hoe wordt het traject opgebouwd?

Het blended learning traject bestaat uit 3 delen:

 1. Digitaal voor-traject
  Laat je inspireren door video's, tips & tricks rond focus management. Ontdek jouw uitdagingen, prioriteiten en energievreters.
  Rond dit traject op eigen tempo af voor de start van de online workshop. 

  Tijdsbesteding: max 1 uur
   
 2. Online workshop 
  Krijg tips & tricks en concrete adviezen tijdens een boeiende online workshop op
  ​​​ 4 februari of op 18 februari van 10u tot 13u.

   
 3. Digitaal na-traject: 
  Ontdek op eigen tempo korte krachtige video's die jou helpen de adviezen uit de online workshop concreet toe te passen.V

  Tijdsbesteding: max 1 uur
0

Wat is de kostprijs?

375 euro excl. btw

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Je kan dus gebruik maken van de KMO-portefeuille Vlaanderen. Wij kunnen als dienstverlener geen aanvragen indienen noch goedkeuren.

 

Meer info:

https://www.skillbuilders.be/nl/over-ons/kmo-portefeuille

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

0

Wie geeft de training?

Katelijne Van Tichelen is reeds meer dan 22 jaar actief als personal coach, facilitator en consultant.

Haar specialisaties zijn leiderschap, timemanagement en teamcoaching. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geaccrediteerd Insights facilitator weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek.

Analytische diepgang, no nonsens en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees en klanten streeft Katelijne naar een optimale energetische  balans en realistische resultaten.

0
Katelijne Van Tichelen
67-33

Laat je alvast inspireren

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

0

Heb je vragen? Wil je meer info?

Bel onze Talent Academy op 053/85 77 78 of stuur een mail.  

0

Schrijf je meteen in

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Tip
Focus

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Ellenlange to do-lijstjes die telkens opnieuw aangevuld worden, meer uren nodig hebben in een dag, niet weten waar eerst te beginnen, het overzicht verliezen, veel werk hebben maar je toch niet kunnen concentreren, eindeloos scrollen op sociale media. Zoek jij ook het antwoord op: ‘Hoe krijg je meer focus in minder tijd?’. Stefanie Vleeschouwer, Coach loopbaanbelegeleiding & outplacement bij Skill BuilderS, gaat samen met ons op zoek.

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor