Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Voedings-%20%26%20slaaptips_0.png

Less Stress Academy proeverij

Ontdek voedings- en slaaptips die echt werken!

Stress zit in je lichaam, dus een gezond lichaam is de ideale start om jezelf veerkrachtig en stressbestendig te houden. Voeding en slaap zijn sleutelfactoren in jouw strijd tegen stress. Benieuwd hoe je stress kan tegengaan met een gezond voedingspatroon? En hoe je slaap kan optimaliseren? Lees dan hieronder verder en ontdek hoe je toegang kan krijgen tot onze exclusieve proevertjes!

Voeding

Gezond en voedzaam eten. Het ondersteunt je gezondheid, geeft je energie en voorziet je lichaam van de nodige bouwstenen om goed te kunnen functioneren en herstellen van dagelijkse inspanningen.

Wil je graag energiek en veerkrachtig in het leven staan? Beter bestand zijn tegen dagelijkse stress? Dan kunnen weloverwogen voedingskeuzes hier zeker bij helpen!

Hoewel er geen uniek voedingsplan is dat voor elk individu werkt, geven we je in deze e-learning inzichten en tips mee waar je zelf mee kan gaan experimenteren om een voedingspatroon te ontwikkelen dat voor jou werkt.
 

0

Interesse?

Geef je energie en gezondheid een boost met een voedingspatroon dat voor jou werkt! 

Voor slechts 40 euro, inclusief btw

Teken je daarna in op onze Less Stress Academy, dan wordt het bedrag van 40 euro in mindering gebracht.

Ja, ik wil voedingstips die stress verminderen!

0

Slaap

Slaap is letterlijk van levensbelang. En toch heeft 1 op 3 in België wel eens slaapproblemen. Als we het meeste uit ons leven willen halen, speelt slaap daar een grote rol in. Als we goed en genoeg slapen, kunnen we op ons best leven.

Toch hebben slaap en stress een lastige verhouding... stress houdt je misschien uit je slaap en gebrekkige slaap verhoogt je stress. 

In deze e-learning zetten we graag een aantal inzichten, tips en oefeningen op een rij om met je slaapgewoontes aan de slag te gaan. Zo kan je je lichaam en geest optimaal ondersteunen om beter om te gaan met dagelijkse stress.
 

0

Interesse?

Optimaliseer je slaap, verlaag je stress en boost je energie en gezondheid! 

Voor slechts 40 euro, inclusief btw

Teken je daarna in op onze Less Stress Academy, dan wordt het bedrag van 40 euro in mindering gebracht.

Ja, ik wil slaaptips die mijn energie boosten!

0
50-50
midden

Heb je vragen? Wens je meer info?

Ik help je enthousiast verder!

Stuur me een mailtje: Shade Shobiye

Of bel naar 053/85 77 70

0
50-50
midden

Ervaar je chronische stress? Wil je stress een halt toeroepen?
En burn-out vermijden? Bots je op ellenlange wachtlijsten bij diverse zorgverstrekkers? 
Weet je niet waar te starten? 
Dan biedt de Less Stress Academy jou de oplossing bij uitstek.

Of merk je dat jouw werk jouw grootste bron van stress is? 
Wil je je loopbaan een andere wending geven zodat je terug beter in je vel zit? 
Dan staan we je bij met raad en daad via onze loopbaanbegeleiding bij Skill BuilderS.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Blue zone ook op de arbeidsmarkt

Maak van jouw organisatie een ‘blue zone’ op de arbeidsmarkt

Inzicht

Onderzoek van professor Eva Geluk toonde het al aan: werknemers en werkgevers zijn het met elkaar eens dat welzijn een gedeelde verantwoordelijkheid is. Bovendien blijken heel wat werkgevers bereid om (nog) meer in te zetten op welzijn. Echter met de teller op 500.000 langdurig zieken, waarvan ook een steeds toenemend aantal mensen met een burn-out, kan je je afvragen waarom het resultaat van al die investeringen uitblijft. Saskia Poelmans, psycholoog en stress & burn-outcoach, gaat op onderzoek.

Vakantie ... van crashen naar opladen

Vakantie ... van crashen naar opladen

Inzicht

De komende weken staat er voor de meesten onder ons het welverdiende jaarlijkse verlof op de planning. Heerlijk! Iets om naar uit te kijken!
De periode vlak voor die vakantie lijkt dat iets minder te zijn. Saskia Poelmans, psycholoog en stress & burn-outcoach bij Skill BuilderS, heeft  het gevoel dat 90% van de gesprekken deze tijd van het jaar als volgt verlopen:

“Hoe gaat het?”

“Druk druk, maar nog even doorbijten en ik heb vakantie.”

Tijd dus om even stil te staan en de tips na te lezen die ervoor zorgen dat je je in de dagen net voor je vakantie optimaal kan voorbereiden op een periode van rust en ontspanning. 

gele kanarie in de koolmijn

Wat leert de kanarie in de koolmijn ons over de aanpak van burn-out?

Inzicht

Als medewerkers met een burn-out anno 2024 de spreekwoordelijke kanarie in de koolmijn zijn, wat leert ons dat dan over onze aanpak van deze problematiek? De arbeiders in de koolmijnen namen vroeger altijd een kanarie mee naar hun werkpost. Deze kanarie was heel gevoelig aan giftige dampen of een gebrek aan zuurstof. Wanneer de kanarie van zijn stokje viel, wist iedereen meteen dat er dringend maatregelen nodig waren om te voorkomen dat er meer slachtoffers zouden vallen. Saskia Poelmans, psycholoog en burn-outcoach bij Skill BuilderS, vraagt zich af wat er zou gebeurd zijn als deze kanaries die snel van hun stokje gingen, getraind zouden hebben om weerbaarder te worden, het langer vol te houden? 

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor