Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner12.jpg
Oplossing

Werkplekleren

Wil je nieuwe jobs verkennen? De kans krijgen om extra competenties te verwerven of te tonen dat je die hebt? Werkplekleren biedt het antwoord!

Wij helpen je in deze onzekere tijden graag via digitale weg. Bel of mail ons!

Ervaar jij ook dat…

  • Je niet voldoet aan de vacature-eisen voor een job die je graag wil doen, doordat je één of meer competenties mist?
  • Werkgevers niet geneigd zijn om jou aan te nemen omdat je bijvoorbeeld langer inactief was of niet de juiste diploma’s hebt?
  • Het best moeilijk is om vooraf te weten of een job bij jou zal passen? Of te weten wat je graag doet en goed kan?

Werkplekleren biedt het antwoord

Werkplekleren – leren op de werkvloer – helpt bij de zoektocht naar een passende job en geeft jou de kans om competenties aan te leren of te tonen dat je die hebt. Je zet stappen vooruit en krijgt extra zelfvertrouwen en meer zicht op je talent.

Tip: er zijn diverse vormen van werkplekleren met korte of lange trajecten, bezoldigd of niet, met of zonder aanwervingsplicht enz. Er is dus zeker een traject dat bij jou past! 

Zo begeleiden wij jou

  1. Na je doorverwijzing door de VDAB begeleidt je vaste coach jou intensief om op het spoor te komen van je sterktes en passies.
  2. Tijd voor de realiteitstoets! Wat is voor jou haalbaar op de arbeidsmarkt en welke vorm van werkplekleren past bij wat jij nodig hebt?
  3. We vinden een werkgever die jou werkplekleren wil aanbieden. Volstaat ons ruime netwerk niet? Dan zoeken we daarbuiten.
  4. Tijdens je traject zorgen we voor coaching en opvolging zodat je snel kan bijsturen. Het doel? Duurzame tewerkstelling in een job die bij jou past.

Tijdens de begeleiding kan je – indien je dat wil – opgenomen worden op De Gazet Van Talent, een platform waarop werkgevers op zoek gaan naar kandidaten voor werkplekleren.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor