Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Kaat Van den Bossche

Ik neem graag de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Jouw persoonlijk verhaal is voor mij de basis om aan de slag te gaan: zaken te benoemen of te duiden, in vraag te stellen. We staan stil bij jouw loopbaanvragen en zoeken samen uit wat jou energie geeft, wat jou blij maakt en hoe je een goede work-life balans kan uitbouwen.  

Kaat Van den Bossche, loopbaancoach bij Skill BuilderS

Hallo, ik ben Kaat Van den Bossche. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn studies klinische psychologie kwam ik in de jeugdzorg terecht. Al snel voelde ik iets knagen, een onzekerheid, een twijfel, een puzzel met missende stukjes. Ondanks dat ik in functie van het willen werken met kinderen en adolescenten mijn studie heb gekozen, klopte de realiteit niet met mijn verwachtingen. Al snel werd het me duidelijk dat ik niet gelukkig was in deze sector. Ik wist goed wat ik niet (meer) wilde. Maar wat wilde ik dan wel? Welke job paste dan wel bij mij?

Ik volgde loopbaanbegeleiding.

Gevolg: ik werd zelf loopbaanbegeleider.

Reeds drie jaar werk ik nu voor Skill BuilderS en leer nog elke dag bij. Ik begeleidde anderstaligen met verschillende migratieachtergronden naar de arbeidsmarkt en ging zelf loopbaanbegeleiding geven. Intussen ben ik ook burn-out psycholoog en loopbaan- en outplacement coach, waar ik extra aandacht besteed aan energie, stress en work-life happiness.

 

Mijn motto?
In mijn coachings en begeleidingen heb ik 1 helder doel: klaarheid scheppen in chaos.

 

“All that is gold does not glitter,

not all those who wander are lost.

The old that is strong does not wither,

deep roots are not reached by the frost.” – Tolkien.

 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor