Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Katrien Sorgeloos

Op een inspirerende en no nonsens manier gaan we samen na wat je drijfveren zijn maar ook welke bekommernissen (of overtuigingen) in de weg zitten om jouw doel(en) te bereiken. Van mij mag je open en eerlijke feedback verwachten, maar ook dat je keuzes zal maken waarbij je trouw blijft aan jezelf én van waaruit je (opnieuw) een betekenisvolle rol kan opnemen binnen een bedrijf/organisatie.

Katrien Sorgeloos

Hallo, ik ben Katrien Sorgeloos. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?
Voor ik aan de slag ging als loopbaancoach heb ik meer dan 15 jaar gewerkt als coach en consultant i.k.v. organisatie-ontwikkeling & leiderschap in zowel profit als non-profit. Ik kan ook terugblikken op een 7-tal jaren ervaring als beleidsmedewerker in een ziekenhuis/revalidatiecentrum. Naast deze ervaring ben ik ook trainer ‘inspirerend coachen’. 

Van opleiding ben ik klinisch psycholoog. Daarnaast heb ik een aantal bijkomende opleidingen gevolgd zoals een postgraduaat management, Inspirerend Coachen,  Stress- en burnout coach, een vakopleiding tot organisatiecoach en ben ik Certified Coach.   
 

Mijn passie/motto?
"Niet alles wat je onder ogen ziet, is te veranderen, maar niets kan veranderen tot het onder ogen wordt gezien." (James Baldwin)
Als coach wil ik partner zijn in de duurzame groei en ontwikkeling van mensen (en organisaties). Bij elke coaching zet ik mijn ruime ervaring en brede kijk op mensen graag in en ben ik steeds heel benieuwd naar de uniciteit van elke coachee en zijn of haar unieke situatie. 
 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor