Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Katrien Zizek

Als loopbaancoach help ik je stevig in je schoenen te staan. In werk en privé kan je situaties beter beoordelen waardoor je weerbaarder bent. Zorgen en stress zet je om in positieve acties en je gaat snel en creatief schakelen. Met zelfvertrouwen, duidelijke grenzen, goede communicatie en een juiste balans zorg jij ervoor dat je jouw doelstellingen behaalt.

Katrien Zizek, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Katrien Zizek. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Na een opleiding orthopedagoge en Mental Coach heb ik me de afgelopen 13 jaar gespecialiseerd en verdiept in het coachen van mensen met faalangst, tekort aan zelfvertrouwen, burn-out, enz. Ik zie mezelf vooral als bruggenbouwer om je van punt A naar punt B te begeleiden. Ik zorg ervoor dat je opnieuw veerkrachtig door het leven kan gaan met het nodige zelfinzicht. Naast mijn ervaring als loopbaancoach heb ik ook als outplacementcoach en opvoedster bij jongeren met een emotionele problematieken gewerkt. De ervaring die ik opgedaan heb in de sociale sector beïnvloedt mijn stijl:  ik stel me heel makkelijk open voor andere mensen en hun belemmeringen / hindernissen.

Vanuit de interesse voor de West-Afrikaanse cultuur is een passie gegroeid voor Afrikaanse dans. Mali, Burkina Faso, Guinee,... zitten in mijn hart. Op deze ritmes vind ik de energie om er te staan in het leven. V
 

Mijn passie?
“Met je ziel als kompas weten je voeten waar te gaan” 

Ik heb oog voor de mens als individu met zeer specifieke kwaliteiten, drempels, behoeften, waarden en normen. Daarom zal ik in eerste instantie aandachtig en zonder oordelen luisteren. Dankzij mijn professionele ondersteuning, persoonlijke aanpak, begrijpende en positieve begeleiding nodig ik je vervolgens met concrete tools uit tot zelfreflectie en zelfinzicht. Op eigen tempo bouw je kracht op en word je zelfredzaam. Mijn coachees appreciëren mijn warme persoonlijkheid, inzicht, originaliteit, communicatievaardigheden, mensenkennis, intuïtie en empathisch vermogen. 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor