Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Kimberly Maenhoudt

Werkgeluk: wat betekent dit voor jou? Hoe wil jij dit bereiken. Welke loopbaankeuzes ga je maken? Samen met jou ga ik op zoek naar een concrete invulling. Respectvol en in een open en eerlijke communicatie. Zo kan en mag je gewoon jezelf zijn. Hierbij boosten we je zelfvertrouwen, ontdekken we jouw talenten en passies en vinden ongetwijfeld jouw werkgeluk.

Kimberly Maenhoudt, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Kimberly Maenhoudt. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

In 2011 studeerde ik af als bachelor in de orthopedagogie. Met veel goesting begon ik aan een loopbaan in de sociale sector waar ik o.a. gezinsbegeleiding/ondersteuning gaf en in contact kwam met verschillende doelgroepen in de sociale sector. Het werken met mensen, hen coachen en samen een traject afleggen is de reden waarom ik ooit de keuze maakte voor het sociaal werkveld. Tijdens mijn loopbaan kon ik mij toeleggen op thema’s zoals opvoedingsondersteuning, kansarmoede, autisme, ADHD en kreeg ik een ruim beeld van de sociale kaart.

Een 8-tal jaren later nam ik een nieuwe stap in mijn loopbaan en startte bij Skill BuilderS. Hier begeleid en ondersteun ik werkzoekenden naar een passende job. Naast deze boeiende job ben ik ook loopbaancoach. Tijdens mijn coachings zet ik werkgeluk graag centraal.

 

Mijn motto?

Volg je gevoel en durf te springen! Dit is de beste weg om werkgeluk na te streven.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor