Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Lien Haemers

Graag ga ik met jou het traject aan om het geloof in jezelf te vergroten en zo ook de stappen te zetten naar je droomjob. Hierbij staan we samen stil bij de vragen die jou bezighouden: Hoe sta je tegenover je huidige job? Hoe sta je tegenover jezelf? Wat zijn je talenten ? Passies? Samen zoeken we antwoorden op al jouw vragen.

Lien Haemers

Hallo, ik ben Lien Haemers. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Ik studeerde af als leerkracht Geschiedenis – Engels aan de Arteveldehogeschool en Orthopedagoog aan de UGent. Na mijn studies ging ik met vervangingscontracten aan de slag binnen de sociale sector in verschillende gebieden: mensen met een beperking, bijzondere jeugdzorg en familiehulp. Sinds 2018 begeleid ik bij Skill BuilderS mensen bij hun zoektocht naar werk. Zowel door hen te helpen met solliciteren als door te werken aan hun zelfvertrouwen en competenties. Sinds 2020 ben ik bij Skill BuilderS ook actief als loopbaancoach.

 

Mijn motto?

Met geloof in jezelf kom je al heel ver!

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor