Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Maria Aßmann

Het leven is er om ten volle benut te worden – veel mensen willen dit, maar weten niet goed hoe. Mensen empoweren om weer hun volle potentieel te benutten, hun doelen succesvol na te streven, een rijk sociaal leven te leiden en weer ten volle te genieten van hun leven – dat is mijn missie.

Maria ABmann, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Maria Aßmann. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Vooraleer ik aan de slag ging als loopbaancoach heb ik ervaring opgedaan in verschillende domeinen zoals sales, projectmanagement, business development en marketing. Ik heb voor verschillende bedrijven en in uiteenlopende sectoren gewerkt. De opgedane ervaring en expertise wend ik graag aan om aandachtig naar je te luisteren en samen met jou vanuit jouw huidige rol te kijken naar verschillende mogelijkheden op je pad. Naast loopbaancoach ben ik ook trainer en consultant. 
 

Mijn passie?
Mensen in hun kracht zetten, dat is waar mijn passie ligt. Hierbij ga ik empathisch, to the point en respectvol te werk - want zo ben ik als mens en als coach. Ik werk resultaatgericht en met een individuele holistische aanpak, waarbij ik de manager of medewerker niet enkel als een professional zie, maar vooral ook gewoon als mens benader. 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor