Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Martijn Daniëls

Ben jij je bewust van je talenten en passies? Geeft je job je een flinke dosis werkgeluk? Zoek je een optimale work-life balans? Samen gaan we - op jouw ritme - op pad en zoeken antwoorden op al deze vragen.  Met de nodige dosis humor, relativering en menselijke warmte haal ik je uit je comfortzone en maak je bewust van je denkpatronen. Mijn netwerk stel ik graag voor je open.  

Martijn Daniels

Hallo, ik ben Martijn Daniëls. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn BANABA HRM aan KULeuven, heb ik een Master in Human Resource Management behaald bij Coventry University. In 2012 startte ik bij Skill BuilderS als coach/trajectbegeleider waar ik werkzoekenden begeleid heb in hun zoektocht naar een passende job. Daarnaast heb ik een tijdje ook mensen in outplacement begeleid. Sinds 2014 ben ik loopbaancoach.

 

Mijn passie?

Mensen bewust maken van hun eigen denken. Hierbij zet ik graag in op het ontdekken en versterken van talenten en het leren houden van onze ‘kleinere kanten’.  

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor