Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Michèle Titeca

Jij bent de bouwheer van jouw loopbaan, ik ben de architect die je bijstaat in het uittekenen ervan. Zo krijg je een goede fundering, stevige muren en een hermetisch dak om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Door out-of-the-box te denken, inspireer ik je andere horizonten te verkennen en originele beroepen en sectoren te ontdekken. Voor de finishing touch kan je op mijn groot netwerk rekenen. 

Michèle Titeca, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Michèle Titeca. Fijne kennismaking! 
 

Mijn achtergrond?
Overweeg je een carrièreswitch? Dan kan mijn atypische carrière van de voorbije 35 jaar, jou inspireren. 

Ik hou ervan om bij te leren en regelmatig een nieuwe opleiding mee te volgen. Zo geef ik mijn carrière steeds verder richting. 
Ik heb een Master Communicatie (Marketing & Publiciteit - 1986), een getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid (2002) alsook HR Management (2017) behaald. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende sectoren en bedrijven zoals marketing & communicatie bij adverteerders (Fost plus, Belgische Vereniging Bladbladhandelaars, Chevrolet, GM Opel, Chemicar), accountmanagement in reclamebureaus en media (Grey & Dorland, Direct Creations, Reader’s Digest), Preventie adviseur & coördinator infrastructuur (Steinerschool De Es). Daarnaast heb ik ook Frans gedoceerd in secundaire scholen en bedrijven en was ik vertaler Frans-Nederlands-Engels bij Elan Languages. Voor al deze carrièreswitches heb ik steeds bewuste keuzes gemaakt. 

Bij Skill BuilderS begeleid en ondersteun ik met passie werkzoekenden in hun zoektocht naar een passende job en ben ik ook loopbaancoach.

Mijn passie?
Alles in ons leven bestaat uit keuzes: iets wel of niet doen. Ook niet kiezen voor iets, is een keuze. Alle keuzes hebben gevolgen. De consequenties ervan dien je te accepteren. Zo kan je niet ‘niet-communiceren’ want als je niets zegt dan zeg je ook iets. Ik wil een bron van inspiratie zijn zodat je voor jezelf goede keuzes kan maken die echt helemaal bij je passen en jou gelukkig maken. 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor