Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Nathan Coppens

Nuchter, to the point en met een vleugje humor zoek ik graag, samen met jou, een antwoord op jouw loopbaanvragen. Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn? Welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balance vindt? Ik zet je graag aan tot zelfreflectie. Resultaat: een concreet actieplan waarmee we stap voor stap aan de slag gaan. 

Nathan Coppens, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Nathan Coppens. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Na het behalen van mijn Bachelor Communicatiemanagement heb ik ervaring opgedaan als HR Consultant in de rekruterings- en selectiesector. Vervolgens ben ik bij Skill BuilderS aan de slag gegaan als trajectbegeleider waarbij ik werkzoekenden gecoacht en begeleid heb in hun zoektocht naar een passende job. Als outplacement- en loopbaancoach hou ik ervan om mensen in hun kracht te zetten en hun talenten en zelfvertrouwen te laten schitteren.
 

Mijn passie?
Always go the extra (s)mile … !
 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor