We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw_jongetje_ipad.png

Ook digitale coachings worden gesmaakt!

Al vóór de coronacrisis hadden we een uitgebreid gamma blended leeroplossingen ontwikkeld. Dit zorgde ervoor dat tijdens de crisis onze begeleidingen en coachings niet stilvielen maar gewoon verder ingepland konden worden via digitale weg. En met succes ... blijkt uit onderstaande getuigenissen. Aan het woord: coaches en tevreden klanten!

Onze coaches aan het woord

"Eens de deelnemers met het digitale overweg kunnen, vind ik in deze werking de meeste gesprekken evenwaardig aan fysieke gesprekken. Of zelfs beter. Ieder bevindt zich in zijn comfortzone thuis en heeft geen stress gehad in het verkeer, parkeerplaats moeten zoeken,...

Je scherm delen bij presentaties verloopt zelfs heel vlot via de IT-tool Teams. Groepswerking is dan weer complexer om er dynamiek in te krijgen. Maar ook daar groeien we in en zetten we stappen.  

Ik hoop stiekem toch dat er in het postcorona-tijdperk meer dan vroeger digitaal kan gewerkt worden. Ik denk dat dit moet kunnen zonder kwaliteitsverlies."

Lees hier nog andere getuigenissen.

Onze klanten appreciëren onze digitale aanpak

"Ik besef inderdaad dat de huidige coronasituatie het niet gemakkelijker maakt voor mensen om terug aan de slag te gaan, maar ik waardeer jullie digitale inspanningen ten zeerste!

We horen van onze medewerker dat hij heel tevreden is over jullie begeleiding."

 

Met digitaal naar het nieuwe normaal

Ontdek onze visie

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

Inzicht
HR Skills van de toekomst?

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor