Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw_jongetje_ipad.png

Ook digitale coachings worden gesmaakt!

Al vóór de coronacrisis hadden we een uitgebreid gamma blended leeroplossingen ontwikkeld. Dit zorgde ervoor dat tijdens de crisis onze begeleidingen en coachings niet stilvielen maar gewoon verder ingepland konden worden via digitale weg. En met succes ... blijkt uit onderstaande getuigenissen. Aan het woord: coaches en tevreden klanten!

Onze coaches aan het woord

"Eens de deelnemers met het digitale overweg kunnen, vind ik in deze werking de meeste gesprekken evenwaardig aan fysieke gesprekken. Of zelfs beter. Ieder bevindt zich in zijn comfortzone thuis en heeft geen stress gehad in het verkeer, parkeerplaats moeten zoeken,...

Je scherm delen bij presentaties verloopt zelfs heel vlot via de IT-tool Teams. Groepswerking is dan weer complexer om er dynamiek in te krijgen. Maar ook daar groeien we in en zetten we stappen.  

Ik hoop stiekem toch dat er in het postcorona-tijdperk meer dan vroeger digitaal kan gewerkt worden. Ik denk dat dit moet kunnen zonder kwaliteitsverlies."

Lees hier nog andere getuigenissen.

Onze klanten appreciëren onze digitale aanpak

"Ik besef inderdaad dat de huidige coronasituatie het niet gemakkelijker maakt voor mensen om terug aan de slag te gaan, maar ik waardeer jullie digitale inspanningen ten zeerste!

We horen van onze medewerker dat hij heel tevreden is over jullie begeleiding."

 

Met digitaal naar het nieuwe normaal

Ontdek onze visie

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Terugblik op geslaagde HR Summit 2021

Nieuws
Summit

Terugblik op geslaagde HR Summit 2021

De tiende HR Summit ging – na de virtuele editie van 2020 – opnieuw door voor een live publiek. Het thema stond in het teken van de effecten van verandering op mensen en organisaties. De voorbije maanden werd transformatie in vele organisaties versneld door de gezondheidscrisis. Hoe gaat de HR Professional vandaag om met de uitdagende polariteit tussen business en menselijk kapitaal?

Perfectionisme: een troef?

Inzicht
Perfectionisme

Perfectionisme: een troef?

Op een sollicitatiegesprek zegt een kandidaat trots “ik ben een echte perfectionist”, maar de lading van het woord “perfectionisme” wordt vaak onderschat. Wat is net perfectionisme? Wat perfect is voor de ene, is vaak niet perfect voor de andere en vice versa legt Karen Genetello, coach bij Skill BuilderS, uit.

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Inzicht
Time

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Je hebt zo van die dagen waarbij je deadlines moet halen, je nog je administratie in orde moet krijgen en er maar geen einde aan die stroom van e-mails in je mailbox komt. Hoe los je zo van die momenten op? En vooral, hoe kan je dergelijke momenten voorkomen? Julie Vertommen, Gezondheidspsycholoog en Career Counselor bij Skill BuilderS, geeft alvast enkele tips op weg naar een beter focus management.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor