We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw_jongetje_ipad.png

Ook digitale coachings worden gesmaakt!

Al vóór de coronacrisis hadden we een uitgebreid gamma blended leeroplossingen ontwikkeld. Dit zorgde ervoor dat tijdens de crisis onze begeleidingen en coachings niet stilvielen maar gewoon verder ingepland konden worden via digitale weg. En met succes ... blijkt uit onderstaande getuigenissen. Aan het woord: coaches en tevreden klanten!

Onze coaches aan het woord

"Eens de deelnemers met het digitale overweg kunnen, vind ik in deze werking de meeste gesprekken evenwaardig aan fysieke gesprekken. Of zelfs beter. Ieder bevindt zich in zijn comfortzone thuis en heeft geen stress gehad in het verkeer, parkeerplaats moeten zoeken,...

Je scherm delen bij presentaties verloopt zelfs heel vlot via de IT-tool Teams. Groepswerking is dan weer complexer om er dynamiek in te krijgen. Maar ook daar groeien we in en zetten we stappen.  

Ik hoop stiekem toch dat er in het postcorona-tijdperk meer dan vroeger digitaal kan gewerkt worden. Ik denk dat dit moet kunnen zonder kwaliteitsverlies."

Lees hier nog andere getuigenissen.

Onze klanten appreciëren onze digitale aanpak

"Ik besef inderdaad dat de huidige coronasituatie het niet gemakkelijker maakt voor mensen om terug aan de slag te gaan, maar ik waardeer jullie digitale inspanningen ten zeerste!

We horen van onze medewerker dat hij heel tevreden is over jullie begeleiding."

 

Met digitaal naar het nieuwe normaal

Ontdek onze visie

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Inzicht
Time

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Je hebt zo van die dagen waarbij je deadlines moet halen, je nog je administratie in orde moet krijgen en er maar geen einde aan die stroom van e-mails in je mailbox komt. Hoe los je zo van die momenten op? En vooral, hoe kan je dergelijke momenten voorkomen? Julie Vertommen, Gezondheidspsycholoog en Career Counselor bij Skill BuilderS, geeft alvast enkele tips op weg naar een beter focus management.

Wat heb ik onder controle?

Tip
Stress

Wat heb ik onder controle?

Je kan zeggen: “Waarom regent het nou alweer? Ik word er niet goed van!” Of je kan zeggen: “Het regent alweer, ik trek een regenjas aan.” Verlies je ook veel tijd kwijt aan mopperen of klagen? Dat is tijd en energie die je niet meer in andere dingen kunt steken. Outplacement & Loopbaancoach Natalia Al-Mbaidin legt uit dat de cirkel van Covey je hierbij kan helpen.

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Tip
Focus

Hoe krijg je meer focus in minder tijd?

Ellenlange to do-lijstjes die telkens opnieuw aangevuld worden, meer uren nodig hebben in een dag, niet weten waar eerst te beginnen, het overzicht verliezen, veel werk hebben maar je toch niet kunnen concentreren, eindeloos scrollen op sociale media. Zoek jij ook het antwoord op: ‘Hoe krijg je meer focus in minder tijd?’. Stefanie Vleeschouwer, Coach loopbaanbelegeleiding & outplacement bij Skill BuilderS, gaat samen met ons op zoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor