We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg
Oplossing

Assessment Center

Een accurate inschatting van competenties en actiegericht ontwikkelingsadvies als sleutel tot groei, motivatie en retentie. Dat zijn de resultaten van assessment op maat.

Helder zicht op talent

Wil u een objectief, helder zicht op de competenties, het talent, de motivatie en ambities van een (kandidaat-)medewerker? Een assessment op maat geeft een sluitende, heldere inschatting en actiegericht advies door een optimale mix van gevalideerde methodes.

De bonus? U toont de (kandidaat-)medewerker dat u in hem/haar gelooft en investeert in de groei van uw mensen. Dat bevordert motivatie en loyaliteit.

Het resultaat van assessment?

  • Een duidelijk en uitgebreid rapport dat de (kandidaat-)medewerker aftoetst aan vooropgestelde competenties, zowel numeriek als descriptief.
  • Gericht ontwikkelingsadvies: tijdens het assessment meten we het groeipotentieel en de ontwikkelingsmogelijkheden, nadien geven we tips voor verdere ontwikkeling.
  • Een uitgebreide toelichting bij de kandidaat zelf, zijn/haar (toekomstige) leidinggevende en eventuele derden. Zo garanderen we dat iedereen bijleert.

Altijd een maattraject

Wil u een assessment waarin uw kandidaat de organisatie en functie herkent? En een accurate voorspelling van de mate waarin hij/zij voldoet aan uw criteria? Vermijd off-the-shelf oefeningen en kies voor een partner die meedenkt en het assessment uitwerkt op maat van uw noden, waarden en cultuur. Daarvoor putten we o.m. uit deze oplossingen:

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor