We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg

Assessment voor Individuen

Assessment geeft een accuraat beeld van competenties, waarden, attitude en groeipotentieel. Met een development center investeert u in dat potentieel.

Wij helpen je graag via digitale weg. Bel of mail ons!

Vind en ontwikkel talent

Veel organisaties zien waardevol talent vertrekken en beginnen dan een lange – en vaak vruchteloze – zoektocht naar de witte raaf die hun vacature invult. Het kan ook anders.

Met assessment op maat krijgt u een accuraat beeld van de competenties, waarden en attitude van een interne of externe kandidaat, verrijkt met actiegericht advies over zijn/haar groeipotentieel. Met een development center investeert u in dat groeipotentieel, afgestemd op het individu én de noden en cultuur van uw organisatie.

Zo helpt u kandidaten en medewerkers om hun talenten te (her)ontdekken en zicht te krijgen op ontwikkelingspunten. De win-win-win:

  • Motivatie en loyaliteit bij uw medewerkers, omdat ze merken dat u in hen investeert.
  • Hogere slagkracht door helder zicht op uw talentpool en interne doorgroei van mensen.
  • Bijdrage aan de maatschappij: wie ontslag neemt/krijgt, vindt sneller opnieuw een job.
Assessment op maat:

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor