We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg

Assessment voor Organisaties

Een Assessment helpt u om te evalueren of uw organisatie de juiste skills en competenties en bedrijfscultuur heeft. Het doel? Meer wendbaarheid.
 

Wij helpen je graag via digitale weg. Bel of mail ons!

Groei naar een wendbare organisatie 

Uw bedrijf is voortdurend in beweging, uw klanten hebben andere verwachtingen en businessmodellen veranderen steeds sneller. Daardoor evolueren ook:

  • de jobs binnen uw bedrijf: welke skills & competenties heeft u morgen nodig?
  • uw werkorganisatie: hoe creëert u de ideale werkomgeving voor uw mensen?
  • uw bedrijfscultuur: hoe integreert u innovatie en blijft u concurrentieel?

Een Assessment helpt u een antwoord te vinden:

  • U weet welke skills en competenties u nog nodig hebt om mee te groeien met de noden van uw klanten en welke al aanwezig zijn.
  • U evalueert in welke mate medewerkers klaar zijn voor plaats- en tijdonafhankelijk werken en een flexibel, meer digitaal bedrijf.
  • U ontdekt of uw mensen voldoende innovatief, participatief en ondernemend zijn om zo uw organisatie mee voort te stuwen.

Wij reiken u de tools aan om uw organisatie te evalueren, stellen de correcte diagnose en vertalen deze eventueel naar een actieplan. Het resultaat?

  • Op korte termijn: inzicht in de huidige cultuur en skills en bewustwording rond de noden van uw organisatie. Zo komt deze in beweging.
  • Op langere termijn: een wendbare organisatie waarin u medewerkers zo optimaal mogelijk inzet in functie van nieuwe noden.
Assessment op maat:

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor