We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg
Oplossing

Development center

Met een development center boort u het potentieel van een (kandidaat-)medewerker aan en verrijkt u uw organisatie. Krijg helder, genuanceerd advies en zicht op evolutie.

Meer dan ja of nee

Uw organisatie wil vandaag niet enkel weten of een kandidaat geschikt is voor een rol of functie (het klassieke assessment), u wil ook zicht op zijn/haar potentieel. Waar liggen talenten en kansen en hoe kan u daartoe bijdragen?

Een development center op maat geeft u:

  • helder advies over sterktes en ontwikkelingspunten van de kandidaat
  • een genuanceerd beeld als aanzet voor verdere groei: geen zwart/wit eindoordeel 
  • zicht op leerbereidheid en vermogen door de evolutie tijdens/na het traject te tonen 

De voordelen van een development center? 

  1. Duidelijk beeld van de talenten en het potentieel van een persoon, wat mogelijk kansen schept in andere rollen waar u of de kandidaat nog niet aan dachten.
  2. Boeiend leermoment voor de kandidaat die zichzelf beter leert kennen, zicht krijgt op zijn/haar ontwikkelingspunten en zich gericht kan voorbereiden op een specifieke rol.
  3. Optimale inzet van uw interne talentenpool, waarbij u mensen langer gemotiveerd aan boord houdt. Van kapitaal belang in de huidige war for talent!

Altijd op maat

Met een development center investeert u in de groei van een (kandidaat-)medewerker, afgestemd op de noden en cultuur van uw organisatie. Kies dus voor een partner die daarin met u meedenkt en een maattraject samenstelt met een waaier aan oplossingen:

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor