Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Ons Care for Talent team

Inhoudelijke experten die mee je welzijnsstrategie uittekenen en 67 coaches die doorleefde oplossingen bieden voor jouw welzijnscultuur. Dat is ons team.

Strategische experten

Wens je strategisch advies? Deze experten staan voor je klaar:

0

Neleke De Poorter

Neleke werkte een tiental jaar in ondersteunende functies. Dat deed ze graag, maar bij Skill BuilderS vond ze haar thuis en daarmee ook haar roeping: in co-creatie meerwaarde creëren voor organisaties en medewerkers, o.a. door resultaat- en mensgerichte loopbaanbegeleiding en outplacement.

Neleke zorgt voor persoonlijk advies aan bedrijven die zoeken naar extra ondersteuning voor hun medewerkers.

0
Neleke De Poorter
67-33

Hilde Verbeke

Hilde put uit een ruime ervaring binnen HR-assistentie. Bij Skill BuilderS legde ze zich eerst voornamelijk toe op maattrajecten voor career development, outplacement en loopbaancoaching. Daarna ging ze actief meedenken over het optimaliseren van werkgeluk bij medewerkers.

Absenteïsme, wellbeing, re-integratie enz. hebben intussen nog weinig geheimen voor Hilde. Elke dag zoekt ze met passie naar een win-win voor organisatie en medewerkers, om zo bij te dragen tot betere resultaten.

0
Hilde Verbeke
67-33

Een team van welzijnscoaches

Voor de welzijnstrajecten en re-integratie schakelen we ons team van 67 welzijnscoaches in, waaronder diverse klinisch en bedrijfspsychologen. Ze weten wat welzijn, burn-out en re-integratie inhouden, zijn op de hoogte van het huidige wettelijke kader en werken zich snel in je organisatie in.

Binnen dit team zetten we actief in op kennisdeling en kruisbestuiving tussen diverse achtergronden en generaties om innovatie te bevorderen. Onze teamleden zijn zelf bewust bezig met hun welzijn en komen met doorleefde oplossingen.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Inzicht

Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

Onzekerheid bij jonge leidingevenden: kwaliteit of belemmering? Ontdek het in dit inzicht van Skill BuilderS

Onzekerheid bij jonge professionals of leidinggevenden: kwaliteit of belemmering?

Inzicht

Uit onderzoek is gebleken dat iedereen tijdens zijn loopbaan wel eens te kampen krijgt met wat men “het oplichterssyndroom” noemt. Ondanks je goede prestaties heb je het gevoel dat je niet geschikt bent voor je functie en dat het een kwestie van tijd is vooraleer je ontmaskerd zal worden. Onze collega Saskia Poelmans, psycholoog en burn-outcoach, gaat op onderzoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor