Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Ons Care for Talent team

Inhoudelijke experten die mee je welzijnsstrategie uittekenen en 67 coaches die doorleefde oplossingen bieden voor jouw welzijnscultuur. Dat is ons team.

Strategische experten

Wens je strategisch advies? Deze experten staan voor je klaar:

0

Neleke De Poorter

Neleke werkte een tiental jaar in ondersteunende functies. Dat deed ze graag, maar bij Skill BuilderS vond ze haar thuis en daarmee ook haar roeping: in co-creatie meerwaarde creëren voor organisaties en medewerkers, o.a. door resultaat- en mensgerichte loopbaanbegeleiding en outplacement.

Neleke zorgt voor persoonlijk advies aan bedrijven die zoeken naar extra ondersteuning voor hun medewerkers.

0
67-33

Shade Shobiye

Shade is een waar organisatiewonder. Zij ondersteunt Skill BuilderS sinds jaar en dag met een correcte opvolging, inplanning en administratie. Zij heeft oog en oor voor de dringendheid van elke klant- en/of consumentenvraag en weet hier steeds discreet en met de nodige zorg gevolg aan te geven. Kortom, je bent in veilige professionele handen bij haar.

0
67-33
midden

Een team van welzijnscoaches

Voor de welzijnstrajecten en re-integratie schakelen we ons team van 67 welzijnscoaches in, waaronder diverse klinisch en bedrijfspsychologen. Ze weten wat welzijn, burn-out en re-integratie inhouden, zijn op de hoogte van het huidige wettelijke kader en werken zich snel in je organisatie in.

Binnen dit team zetten we actief in op kennisdeling en kruisbestuiving tussen diverse achtergronden en generaties om innovatie te bevorderen. Onze teamleden zijn zelf bewust bezig met hun welzijn en komen met doorleefde oplossingen.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hoe (on)gezond is stress?

Hoe (on)gezond is stress?

Inzicht

“Hey! Hoe gaat het met jou?”

“Druk druk hé en met jou?”

Het zou zomaar een korte conversatie kunnen zijn die jij vanmorgen had met je collega. Druk druk lijkt het nieuwe ‘goed goed’ of ‘cava’. Maar is “druk druk” ook “goed goed”? Zoals een campagne van de overheid eerder al in vraag stelde. Hoe gezond is stress eigenlijk?

Wel, daar is niet zo’n eenduidig antwoord op te geven.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor